Små Søte Løgnere

...... eller Pretty little Liars som det heter på engelsk. Ja, jeg vet at det er en tv-serie om det OG at den er superbra. MEN ville bare fortelle at bøkene er supre! De er godt skrevet for å være såkalt "ungdomsbok" og historien er gjennomført. Språket er godt. Lover! Ble veldig overrasket når jeg fikk høre at det skulle komme en tv-serie om det egentlig.. Begynte å lese disse bøkene for en stund siden, og ble positivt overrasket. Til tross for at jeg hadde bestemt meg for å legge ungdomsbøkene på hyllen for godt. 
Jeg lånte boken på skolebiblioteket for å bare ha noe å bla i på skolen, i lesetimene. På utsiden av boken ser det ut som en typisk fjortis-bok, men den var visst ikke det. Til min forbløffelse var historien så gjennomført og godt påfunnet at nå står alle bøkene i bokhyllen hjemme.  
Pluss: Tusen Strålende Soler, Saras Nøkkel og Drageløperen anbefales sterkt! Og ja, jeg vet at andre bloggere har reklamert for disse før, men bare nevner at jeg leste dem for sånn 1 til 2 år siden. Nørd.Har du sett serien eller lest bøkene? Hva synes du om de?
  0 kommentarer på "Små Søte Løgnere"
Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Gratis design
hits