Vitnemål

Hei. Husker dere at ejg skulle begynne å blogge på ingogsilje.blogg.no? Jepp, men jeg er en svært dårlig blogger i forhold til Ing.. Desverre! Dermed valgte hun å blogge videre på sin egen, noe som er forståelig. 

Men over til vitnemålet som var på Onsdag, i forgårs. Jeg hadde store forventninger til denne avslutningen! Alle hadde med seg matretter og det var utrolig mye godt! I tillegg fikk vi mye dessert. To kaker med bilde av klassene på. NAM. 
Det var veldig koselig, men samtidig trist. Trist fordi det er disse folkene jeg har gått i klasse med i 10 år. Okei 9 da..... Men vi sier 10 ;) Mange andre har, når de går ut av 10. klasse, delt 3 år sammen. Vi har vært sammen siden første klasse, mange fra barnehagen. Det er rart å ta farvel med alle. Men håper på å møte noen av dem i løpet av tiden fremover. 
Det føles som om vi la bandommen bak oss i det vi sluttet i 10. klasse. Vi er fremdeles barn, men ikke på samme måte. Føler jeg i hvert fall.
Jeg kommer til å savne de fleste veldig mye. Selv om det har vært nedturer, krangler og "bitching". Selv om noen av folkene har gått meg på nervene "tusenvis" av ganger - kommer jeg til å savne dem. 


AUTFAIT!! 

Elin Maria er utrolig flink til å synge!


Vi sang "Kor e alle helter hen"
10A, min klasse

10B, paralellklassen

Lærerene + rektor

Ingvil og Ida holdt en fiiin tale

Pga. alfabetisk rekkefølge ble jeg den første... 


Kleint.

Kyrre lager tidenes duckface. Nice

Alle sammen. Ser ikke alle..

På vei ned fra scenen


Torine, skjønning! Eneste bildet som faktisk var ordentlig koselig..

Til slutt vil jeg bare si: Tusen takk for flotte år. Kommer til å savne dere, og lykke til videre!!
  0 kommentarer på "Vitnemål"
Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Gratis design
hits