Vitnemål

Hei. Husker dere at ejg skulle begynne å blogge på ingogsilje.blogg.no? Jepp, men jeg er en svært dårlig blogger i forhold til Ing.. Desverre! Dermed valgte hun å blogge videre på sin egen, noe som er forståelig. 

Men over til vitnemålet som var på Onsdag, i forgårs. Jeg hadde store forventninger til denne avslutningen! Alle hadde med seg matretter og det var utrolig mye godt! I tillegg fikk vi mye dessert. To kaker med bilde av klassene på. NAM. 
Det var veldig koselig, men samtidig trist. Trist fordi det er disse folkene jeg har gått i klasse med i 10 år. Okei 9 da..... Men vi sier 10 ;) Mange andre har, når de går ut av 10. klasse, delt 3 år sammen. Vi har vært sammen siden første klasse, mange fra barnehagen. Det er rart å ta farvel med alle. Men håper på å møte noen av dem i løpet av tiden fremover. 
Det føles som om vi la bandommen bak oss i det vi sluttet i 10. klasse. Vi er fremdeles barn, men ikke på samme måte. Føler jeg i hvert fall.
Jeg kommer til å savne de fleste veldig mye. Selv om det har vært nedturer, krangler og "bitching". Selv om noen av folkene har gått meg på nervene "tusenvis" av ganger - kommer jeg til å savne dem. 


AUTFAIT!! 

Elin Maria er utrolig flink til å synge!


Vi sang "Kor e alle helter hen"
10A, min klasse

10B, paralellklassen

Lærerene + rektor

Ingvil og Ida holdt en fiiin tale

Pga. alfabetisk rekkefølge ble jeg den første... 


Kleint.

Kyrre lager tidenes duckface. Nice

Alle sammen. Ser ikke alle..

På vei ned fra scenen


Torine, skjønning! Eneste bildet som faktisk var ordentlig koselig..

Til slutt vil jeg bare si: Tusen takk for flotte år. Kommer til å savne dere, og lykke til videre!!Ny blogg

Heei! Ville bare si at jeg har fått meg ny blogg. Skal beholde denne uansett. Men vil bli ganske sjelden blogging. Har laget den nye bloggen sammen med Ing Polmith, en god venn av meg. 
Trykk her, her eller  HER for å komme til den! Eller hvor som helst i innlegget. 


Ing og meg.


Lipstick

I det siste har jeg blitt litt lipstick addicted. Har funnet frem alle de gamle leppestiftene mine, som jeg hadde glemt. Hadde ganske mange fra før. For tiden er jeg bruker jeg mest de knallrøde. Rødt er så fint og klassisk! Og det passer til veldig mye. Alle leppestiftene er ikke med på bildet.. Men det er de fleste :)

Hva synes du om bildene? Og hvilken leppestift bruker du?

Oslo

Lenge siden sist nå. Har ikke hatt særlig lyst til å blogge. Men uansett, i morgen skal jeg til Oslo - for å løpe Holmenkollstafetten.
Gleder meg passe.. Men blir kjekt å dra til Oslo da :)
I dag kom pappa hjem fra Hong Kong. Han hadde med seg snop! Score. Nå skal jeg spise sjokolade som bare det. Elsker det! Mye annet snop også, men tror sjokoladen er det beste.
Beklager at det blir webcam bilde..


 

Instagram

Hei! Jeg har brukt Instagram en ganske kort periode nå, og det er faktisk gøy.. Har hatt det siden i høst eller noe, men da skjønte jeg ikke noe av det. Men har funnet ut hvordan det fungerer. Når du kjeder deg er det genialt! For deg som ikke vet hva det er; det er en app hvor man kan dele, kommentere og like bilder. ??
Hvis du gidder - følg med på SILJEMARIYEAH. Takk på forhånd.


Har du Instagram?

I've got a

new hair colour, eller color om du vil. Helt ok fornøyd. Ser ikke helt sånn ut i virkeligheten... Men men. Vurderte dip dye også, det er drit fett - men valget falt på rødt. Får se hvor lenge det varer! Sorry for fjortis trutis da :D

Hva synes du?

Et par bilder fra Tyrkia

Ser du fjellet baki der? Synes det var litt kult, ligner på snø - men det er bare en stein greie...

Jaa, tok drit lang tid plutselig... Så orker ikke å laste opp flere nå. Men kommer flere!! Promise. Håper alle har hatt en fin ferie da. Enten dere hadde forrige uke, eller denne. Tilbake på skolebenken. Toodles

Har du hatt en fin vinterferie?

Tyrkia

Heei! Har ikke blogget i det siste fordi jeg har vært lat. Men i morgen skal jeg til Tyrkia. Gleder meg passe... Har brukt hele ettermiddagen på å skrive særemnet mitt ferdig. Begynte på lørdag, og fikk skrevet 3 sider. Har skrevet 15 i dag. Nå er jeg utslitt og stuptrøtt. Må minne meg selv på å begynne tidligere neste gang, vi hadde jo trossalt mange måneder på oss. Hehe. Men dette er lame for dere, så jeg gir meg.


DIGG OG TRØTT......posering. FOrresten så er den boken jeg brukte til særemnet veldig gøy. Nede i himmelen, altså. 


Bilde fra "CG" i juleferien. Men drit. You get the point! Syden...mmmm Desverre er det ikke dødsvarmt i Tyrkia nå.. Men sol er bedre enn ingen sol anyway.  Ha en SUPER vinterferie alle sammen. HADE!!!!! XD hyper ;XDXDXD 

Hva skal du i vinterferien?

Sutring og klaging og sånt

I skrivende øyeblikk sitter jeg og koser meg med favoritt faget mitt. Jeg elsker det. Supert. Skjønner alt og jobber med det i helgene, bare for gøy. Eller ikke. Skulle virkelig ønske at jeg forstod dette faget bedre. Desverre for meg tilhører jeg den store delen av befolkningen som ikke skjønner det med en gang. Åå..
Dislike. Dislike. Dislike.. I hvertfall når jeg ikke skjønner hva vi holder på med! Det kan være litt gøy når du klarer det, men ellers? NEI. Pleier ikke å være sånn fuck-dette-faget og fuck-skolen-elev. MEN HALLO. Liker ikke dette. Skal slutte å klage nå. Kommer sikkert et happy innlegg om ikke lenge. Men nå må jeg øve!! Snakkes

Liker du matte?

vas happenin???

Jeg har visst blogg

Hei! Lenge siden. Har ikke hatt noe å blogge om. Har ikke det nå heller egentlig. I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Veldig forkjølet. Uff! Men skal i morgen. Dagen har gått med til å se på Frustrerte Fruer og spise søte ting. Kan jo ikke smake NOE når jeg er forkjølet.. Kjenner bare at det er søtt. Men smaker ikke f.eks den gode sjokolade smaken :( buhuuu. Gleder meg fatkisk litt til å gå på skolen i morgen. Haha.. Yes, i said it. Får sikkert karakterene mine i morgen.. De andre fikk de jo i dag. Har ikke mer å si. Men skal prøve å blogge litt mer. 


Følte bare at dette bildet gjorde innlegget KOMPLETT XD

Men hopper i dusjen nå snart! Snakkes :)

GRAN CANARIA


Leste vell omtrent 3 bøker i løpet av ferien. Anbefaler denne på det sterkeste!! Kanskje litt "lang", men absolutt verdt det. Tror det er ca 500 sider.


Fikk gratis klovneneser og mye annet tull på nyttårsaften. #Cool
Arkitekturen er nokså finVar på en del utflukter osv, så ble ikke alt for mye soling.. Men men. Kjekt i hvertfall!

 

Hade uvær

I dag har jeg vært i byn for å bytte en bok.. Dro med Ing, så vi handlet litt :D Koselig. I tillegg spiste vi. Interessant. Blir ikke tid til å vise det jeg kjøpte. Jeg er nødt til å pakke. Drar nemlig til Grand Canaria i morgen!!! Yes. Blir så godt å ligge i solen en stund nå. Deeeilig. Derfor ønsker jeg dere alle godt nyttår! Er ikke sikkert jeg får blogget noe særlig der nede, men skal vell ta en del bilder. Gleder meg sånn. Håper dere koser dere resten av ferien, det skal i hvertfall jeg!
Her er et par bilder av hotellet.

Eller bare glem det. Den bilde opplasteren funker jo *?#4%&" ikke....  

1. Juledag

Hei! Håper alle hadde en fantastisk kveld i går. Selv om jeg ikke fikk svin dyre gaver i år, koste jeg meg med familien og spise masse god mat. Så det gikk fint! I dag var vi i kirken... Etterpå en liten tur ned til Kristin. Kjekt. Tok en liten chillings igjen før vi dro ut på familiebesøk. Gadd ikke å dresse meg opp i kjole osv... Men legger ved et klient "outfit bilde".

Genser // LINDEX Smykke// GAVE( vet ikke) Bukse// GINA T. Sko// HAALAND

Hva har dere gjort i dag?

#Ferie

Yes. Nå er det juleferie! Siste dagen for i år på skolen hadde vi i dag. Men denne uken har egentlig bare vært "chill". I dag hadde vi quiz og sånne leker ++ i klassen. Greit det. Rett etter skolen dro jeg til Åsane med Ing. Hun har fått seg jobb på McDonalds!  Ettersom jeg skaffet meg et par småting, er pengene oppbrukt. BUHU. Kjøpte blant annet en kjole, lurer på om jeg skal bruke den på julaften.. Er ikke sikker! Må jo ha noe "tekkelig". Den var litt stygg-fin når jeg så den i butikken. Som mange andre kjoler var den litt lang på meg, siden jeg er ganske lav... Men ble bedre med et belte.

//H&M


Måtte redigere dette.. Det var så mørkt uten blits!


Strikket hårbånd // Glitter Hår donut //Glitter 

Hva synes du?

Snart jul #2

Yey, snart jul ja.. Dette halvåret har gått overraskende fort! Selv om ikke julestemningen er på topp og jeg ikke gleder meg så VELDIG (har ikke ønsket meg noe spesielt) , er det alltid koselig med jul. Gleder meg til maten.. Hehe. Men nå er juletreet ferdig pyntet! Liker det. Gleder meg også til å dra til Gran Canaria etter jul. Blir godt å få litt varme i "skrotten". Avslutter med et SUPERKLEINT web bilde av meg og juletreet. Skulle sett inn i linsen, vet det. Men ble så gulaktig pga. lyset, så jeg droppet det ;)

Har dere fått og pyntet juletre? :)

Snart jul!

Har ikke blogget særlig mye i det siste.. Har ingenting å skrive om! Men i dag har jeg vært på trening med Chantal. Vi gikk på sånn styrke greier.. Pluss vi fikk sånne YT drikker gratis. Ikke så mye mer å si. Nå er det bare den siste innspurten, på 4 dager, igjen før det er ferie :D
Gleder meg ikke så veeeeeldig mye til jul i år, i forhold til det jeg pleier. Har ikke ønsket meg noe spesielt.. Men maten og stemningen er alltid deilig!

Tentamen

Heeei! Endelig ferdig med matte tentamen. Selv om det gikk rett vest, var det godt å få det overstått. Det som er leit er jo at jeg ikke spiller dum når jeg sier jeg ikke liker/skjønner det meste av matten. Jeg skjønner virkelig ikke algebra *.d///&$#"! Nynorsk og norsk hovedmål ble vi ferdig med forrige uke. Nå gjenstår kun engelsk, som er i morgen. Yes. Tentamen er jo ganske "chill", men ikke matten.. Gleder meg sånn til prøvene er ferdig, og jeg virkelig kan la julen synke inn. Desverre setter været en stopper for julestemningen her i Bergen.. Vind og dritt vær. Jaja :D 
Neste uke blir bra. Kun "kosedager" på skolen nesten. Også er det juleferie! Kjekt. Men, nå skal jeg lese igjennom tentamen heftet i engelsk.
Snakkes :)


<3 mens vi snakker om kjekk... mwah

Er dere ferdig med tentamen? 

En blogg

Hei! I dag hadde vi tentamen i  nynorsk/sidemål.. Gikk sånn passe bra. I morgen blir det hovedmål! Litt bedre. I og med at jeg har mørke tider i vente, (dvs. MATTE TENTAMEN.......!) kom jeg i et bra humør ved å avlegge et lite besøk på denne bloggen her! Fantastiske bilder og bakeverk. Ettersom jeg ikke er sææærlig god til å bake selv, er det ekstra gøy å drømme seg bort i Manuelas bakst. Regner med at du skjønner hva jeg mener :) Fristet...

Bruktmarked

I går arrangerte 10. trinn bruktmarked + det ble solgt kaker. Alle pengene gikk til klassetur til Myrkdalen. Pga. ordninger/regler osv. må vi samle inn selv. Det kom flere enn jeg hadde trodd i hvertfall. I tillegg gikk noen "catwalk" med klærene som skulle selges. Og i tillegg noen som opptrådde med sanger. Flinke! Og selvfølgelig folk som solgte kaker og klær. Tror det ble samlet inn sånn ca. 10 - 11.000 kr! Ganske bra, men fremdeles ikke så mye med tanke på alt som skal inn. Men en begynnelse :) Desverre var en del av bildene uskarpe.. 
 

bareMinerals

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere to utrolig gode sminke sett for hud. Det er to forskjellige bareMinerals "kits". 
9-PIECE GET STARTED KIT og CUSTOMIZABLE 8-PIECE GET STARTED KIT. Begge er kjempebra!

9-PIECE GET STARTED KIT med fargen DARK inneholder:
To stk. Original SPF 15 foundation i fargen Medium Dark (N40) 
Tinted Mineral Veil
Warmth All-Over Face Color
Full Flawless Face Brush
Flawless Application Face Brush
Light Stroke Brush 
Get started DVD + Brosjyre
Prime Time Foundation Primer


"Tada"!


Fra venste: Mineral Veil, Warmth og to Original Foundation


Warmth (nærmeste på bilde) gir en slags bronzing effekt, synes jeg. Den kan du bruke for få litt ekstra glød, eller tilføre varme til ansiktet.
Mineral Veil skal påføres helt til slutt, for å skape en soft focus effekt og perfekt "feilfri" hud osv.


En SUPER primer. Den kan du ta på etter fuktighetskrem om morningen. Den gir et utrolig mykt grunnlag før sminken. Du trenger ikke så mye hver dag.Bakfra:
Full Flawless Face Brush er den største og tykkeste av kostene. Nettopp fordi den skal gi maksimal effekt. For de som vil ha heldekket sminke.
Flawless Application Face Brush er mykere og buet foran, for å ikke gi en så hard effekt. 
Light Stroke Brush kan brukes til den siste "finishen". 


En "guide" og en get started DVD. 


CUSTOMIZABLE 8-PIECE GET STARTED KIT

Inneholder:
Valgfri foundation. Du kan velge mellom Matte eller Original. 
Warmth All-Over Face Color
Full Flawless Face Brush
Maximum Coverage Concealer Brush
Get Started DVD
Prime Time Foundation Primer

GLEMTE Å TA MED PRIMEREN PÅ BILDET, MEN DEN ER MED I SETTET.


Concealer kost til vestre.
Dette settet inneholder begge de store børstene, men den tredje er en annen kost. Det er rett og slett en concealer kost. Den er super. Her ser du forskjellen på concealer kosten og light stroke.


DVDene er de samme, bare forskjellig design. 

Jeg liker begge settene utrolig godt. Men ikke la deg lure av at det ene settet inneholder 9 forskjellige ting, mens det andre kun inneholder 8. Det viser seg at de to foundationene tilsammen i 9er settet inneholder under den ene foundationen i 8er settet. Det er jo selvfølgelig opp til deg, smak og behag. Men hvis du er ute etter et sett som med en foundation som varer litt lenge, ville jeg gått for 8er settet :) 
Anbefaler virkelig bareMinerals. Det skal jo være godt for huden. Og når jeg bruker det, føles ikke sminken som en maske. Den er lett å ta på, og av. 

Hva synes du? Har du noen av disse, eller andre bareMinerals produkter?


 

 

  

ENDELIG

...kom klassebildet og portrettbildene! Etter sånn ca. en evighets venting..  Desverre ble det ikke sååå bra som jeg hadde håpet på. Jaja. Bedre lykke neste gang ;) Her er i hvertfall bildene.


10 A!


"Bra bilde". Det ble litt uskarpt, men dere skjønner tegningen. 

Hva synes du? Har dere tatt klassebilde i år? :)

Dagene går

Lenge siden. Null inspirasjon. Skal skjerpe meg! Blogger fra mobilen... Natta! "edit": Får plutselig ikke flere bilder innpå!? Årh. Desperasjon

Just a picturePizzatimeHei! Stikker ut med jentene nå, skal spise pizza. Blir kjekt. Trioen ;) ;) ;) Men vi snakkes. Ha en super kveld folkens! Suss.

Hva skal du i kveld?

Good night. Sleep tight. Don't let The bedlops bight.

"Gullkorn". Lenge siden sist! Bare orker ikke blogge.. Men det skjer INS i livet mitt. Bare skole, skole og gjett hva? Skole. Men tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser sminken jeg bruker daglig, siden har ikke stort å blogge om. Enten på video eller bare bilder. Rosablogg eller ikke, vi jenter har en tendens til å være opptatt av sminke. Eller i hvertfall å ta oss bra ut. Haha. Dessuten vet jeg ikke om keg orker å ta bilde av hver ting keg kjøpte i Amerika... Det tar sånn tid! jeg er ikke sånn flink blogger.

Litt sminke

Som vist kjøpte jeg alt dette på Sephora. En genial sminkebutikk! Minimum 35 ville ansatte kvinner som fyker rundt klar for å sminke deg eller hjelpe deg. Vedig vennlige. Prisene varierer selvfølgelig fra merke til merke. Men du får f.eks bareMinerals nokså billig der, sammenlignet med i Norge. Men merker som f.eks Chanel er jo dyrt over alt. Ikke regn med å få det særlig billig. I tillegg har de sånn: Sephora favourite greier. Top 10 mascara, powder osv. Dere skjønner :). Blir bare et par bilder som jeg tok når jeg kjøpte det! Flere bilder av mer sminke kommer en annen dag.. Tid for dusjen og litt lekser. Deretter hopper jeg i køyen. Fremdeles litt jet-leg! Men håper det snart går over :D VI snakkes! Ha en fin kveld.

The Big Apple + Boston

Her er i hvertfall bildene! Ble en del av meg.. I og med at vi er en liten familie på 3 stk. Mamma tar bilder, pappa er "kamerasky".... Men hadde en flott ferie med dem. Glemte å si at vi også var i Boston, for å se på et par universiteter. Harvard og M.I.T. Visste du forresten at Harvard nettopp har blitt  forbigått av Celtec..? Hehe, ok nok nerde-snakk. Håper bildene faller i "smak". 


Takterassen på hotellet. 

PenHHHt

Ground zero. Her stod Twintowers, rettere sagt: Worldtradecenter. Protest mot kapitalister. Trinity

Wall Street.

New York stockexchange

Fin havn

42. street. I nærheten av TIMES SQUARE. Utrolig mange folk egentlig. Alle bare strømmer forbiYellow cabs

Strawberry Fields i Central Park. På bursdagen til John Lennon...heheh

Central Park

Empire State building
Havnen. Financial district i bakrunnen


Brooklyn bridge

Candy shop

Financial district. Alt sammenFrihetsgudinnen, Statue og LibertyGround 0, igjen

Macy's <3 heh

klar for shpping lzm

APPLE BUTIKKEN. 5th avenue. 

Steve Jobs memorial!

Columbus day 

En fyr som trener i Central Park. Cool :)


Fin stemning.. hehe

Sushi

Converse All Star butikk. Vegg på vegg med converse. Ikke gale!

BostonM.I.T.Harvard

Lunch på Harvard. Kult daha

Mr. Harvard & me"Japansk" turist. PeaceRegn..

Matet ekorn. KultTrær <33333 og en dame

I wish


Hva synes du?

@Hjemme


Bilde fra takterassen/rommet i New York. Kan bare si en ting: fantastisk! En STOR opplevelse :) Anbefales å reise dit. 
Men nå som jeg er hjemme igjen, og ettersom jeg ikke har gjort særlig mye arbeid på andre siden av Atlanterhavet - må jeg virkelig sette i gang nå! Jeg skulle jo arbeide med prosjektet om EU-striden i høstferien, men glemte det helt. I tillegg har jeg JETLEG til TUSEN  har ikke sovet på 29 timer. Flott! Men stopper med klaging. 
Det kommer sansynligvis et innlegg med bilder fra turen, og senere et innlegg med innkjøpene. Stay tuned for more lzm. Vi snakkes. Sussik

Da reiser jeg!Vi snakkes. Skal til Flesland nå. Uff, været...

..


Hvil i fred, Steve Jobs. Takk for at du gjorde pc enkelt, ikke minst stilrent og pent. Dumt. Har vært masse om Jobs død på Tv i dag. Velfortjent!
Men skal være positiv og ikke klage for mye. Skal snart legge meg, siden jeg skal opp ganske tidlig i morgen. Ha en super høst ferie folkens! Og til de som hadde ferie denne uken, håper dere også nøt den. Det skal i hvertfall jeg.

Hva skal dere i høstferien? :) 

 

Days pass

Hei! En stund siden.. Har ikke hatt blogglyst, og heller ikke noe særlig å blogge om. Ville bare stikke innom og fortelle at jeg hadde bursdag på søndag. 2. oktober! Dagen gikk med til å gå en 7 timers tur med min gode venn Kristin. Har ikke bilder fra det. Når jeg kom hjem ventet 2 kaker på meg! Nam. Nå er jeg altså 15 år. Yey. Liksom.
Har en del skolestuff denne uken, så blir nok ikke mye blogggggis. Men uansett: Jeg skal til New York på fredag! Can't waiiiiiit! Gleder meg som en drittunge. Eller vent.. Jeg er en drittunge. På en måte. Hehe. Skal bli deilig å reise utenlands. Har ikke vært utenfor Norge siden forrige høst.. Cry me a river lzm. Men seriøst, blir supert! Har aldri vært der. Shopping, mat, kultur, severdigheter. Alt. Litt dumt at jeg er dødskvalm og føler meg dårlig. Håper det går over :D
Reupload av gamle bilder. Men hadde samme kake på bursdagen, samt en marsipankake. Yum.


Du og jeg, New York. Du og jeg, snakkes snart!

Har du vært i New York før?


 

Saras Nøkkel + stolzen

Ja, i dag løp vi, eller jeg gikk, stolzen med skolen. Som alltid, var det tungt! Men ikke SÅ tungt denne gang, bortsett fra at jeg er litt forkjølet og har vondt i halsen. Så derfor gikk jeg og noen andre nesten hele veien. I begynnelsen prøvde jeg å løpe men det ble så tungt i halsen og å puste, så jeg gikk. 23 minutter? Hahha? Omtrent 9 minutter saktere enn i fjor. Meget bra Silje Marie, meget bra!

Men over til noe annet. For et par dager siden lånte jeg en film av Chantal. Saras Nøkkel.  Nå har jeg nettopp sett den. Angrer ikke ett sekund. Jeg har lest boken 2 ganger allerede. Gripende film og bok. Verdt å se/lese! Jeg elsker slike romaner.  Skrevet av Tatina de Rosnay. Utrolig hvordan samfunnet var. Hvordan de behandlet jødene. Hvordan fransk politi lurte jødiske barn til å tro at de ville få se foreldrene sine igjen. Det som utgjør en hel del, for meg, av den sjokkerende delen: er nok at dette er i hovedsak gjennomført av franskmenn. Ikke like mye nazistene. Det er fantastisk hvordan forfatteren av boken har flettet sammen en krigshistorie med dagens samfunn. Ganske bra! Elegant bok. Gjennomført. Hvis du ikke liker å lese, kan den nok bli litt kjedelig i lengden. Noen vil også tenke at det eneste spennende i boken er historien om Sara, og ikke Julia-journalist-delen. Men anbefaler å lese hele, for å få hele historien! Tipper at det er nokså få av gutter som hadde giddet å sette seg ned for å lese denne boken.. Så får vell kalle den mer en jentebok enn guttebok. I hvertfall hvis det er snakk om folk på min alder. Skal ikke si mer.


Har du sett eller lest Saras Nøkkel? Hva synes du? 

Hyttetur

Halla babes! I morgen skal jeg på hytten vår med tyrkiske Tina. Hadde jo tenkt å spørre 2 andre friends også, Ingus og Aninus, ( har linket til alle disse bloggene før), men i og med at jeg regner med de ike ønsker 4-6 timers turer - droppet jeg det. Såå, skal prøve å filme noen filmer og litt sånt! Men får vell legge meg nå snart, siden skal ha tid til å dyyyyysje (ja, jeg sier dysje), rydde rommet, rydde badet (som kun jeg bruker nå ..) og pakke. Flott. UTROLIIIG deilig å være ferdig med denne uken på skolen! Har sett fram til helgen siden mandag. Har grudd meg i 4 dager til fremføring og prøve. Heldigvis gikk det ikke så værst. Som nevnt, skal vi prøve å filme en del! Desverre er det ikke ordentlig dekning på hytten, siden den ligger langt borte i huttiheiti.. 


Tinusen og megen for et par timer siden.


Nå skal jeg gjøre dette ZZzZZzzZZZzzZZzz. (FOrresten, så ble dette "sovebildet" tatt før jeg fikk Apple Lion, derfor er det mye mindre enn de nye bildene på Photobooth. I Lion varianten får man nemlig web-bildene i større) 
 

Hva skal du i helgen??

So much to do, so little time

Ok, overdrivelse.. Kunne ha fått bedre tid, hvis jeg ikke hadde nerdet TV og data hele dagen. Litt rart, at nå i 10. klasse, når det egentlig gjelder - bare utsetter jeg lekser og øving..
I morgen har vi samfunnsfag prøve om den Kalde Krigen + musikk fremføring om Vivaldi <33333 YESSSS. Nei. Eller historie prøven, har jeg ikke noe i mot. Men spar meg for barokken og Vivaldi, please. Dessuten har vi innlevering i matte (ikke så viktig). Nevnte jeg naturfag lekse og engelsk newspaper report? Jaaja. Får vell bare gjøre det. Skal holde kjeft nå, ellers blir bloggen bare enda mer dull. Vil ikke ha en "klageblogg", men av og til... Men ja, biffen venter! Snakkes.


Jæla bra forsøk på å vise hva vi skal øve på
Hva skjer hos deg?

GLEMTE BTW Å NEVNE AT VI SKAL TA KLASSEBILDE I MORGEN. OMG LZM


Advarsel: lite spennende liv

Jepp, som tittelen på innlegget tilsier: jeg har et ganske lite spennende liv. Eller, i hvertfall for andre. Jeg gjør som alle andre. Går på skolen. Er med venner. Kjeder meg. Spiser. Trener litt. Ikke særlig spennende! Dessuten gidder jeg aldri å ta med noe kamera noen steder. Derfor blir det masse iPhone bilder. Sorry for that. Litt hulter til bultert. Men hvis du absolutt skulle lure på hva som er fra hvilken dag,kan du sjekke hvilke klær jeg/vi har på oss. Samme klær=samme dag.


Tina kveler meg. Hun er søt

Tinanesibe.blogg.no har bra rompe. Hun er singel, gutter!

Meg XD

Haha. Jæla fintFjortis ;))

Kantinen.Min venn. Ingpol.blogg.no (Som jeg liker å plage)

Aninehammers.blogg.no En søt pike! Blobbblobb. Isen på bildet er i hvertfall dødsgod!

SussMeg og katten. Jeg er dyrevennlig. Ok, overdrivelse. Men jeg liker katter

Hjemme hos Tinus. (Tinanesibe.blogg.no)

Vet det er strictly prohibited å ta bilder i timen..

Hva har du gjort i det siste? :D

Hva vil du bli når du blir stor?

Balettdanser, danser, prinsesse, lege, advokat, mekler, økonom, millionær, rik, vellykket, dronning, sjef. Dette er bare en liten brøkdel av alt jeg har hatt lyst til å bli gjennom "tidene". Egentlig er det alt for tidlig å finne hundre prosent ut av det, men det gjør man som man vil med. I de siste årene har jeg siktet meg mer og mer inn på lærer, pedagog og psykologi. Noe med menneskets atferd. Helst unge. Familierådgiver eller lignende finner jeg svært interessant. Det høres kanskje veldig creepy ut, men jeg liker virkelig å "studere" andres væremåte. Hvis du skjønner? Derfor tenker jeg også på læreryrket. Da kan jeg komme tett på barn/unge og følge med dem gjennom ca 5 år.
Av og til maser jeg hull i hodet på folk om hva DE har lyst til å bli, og andre ting. Men jeg kan være en ganske flink lytter for mine nærmeste, føler jeg. Og når de er i problemer, kan jeg bli litt for opptatt av å hjelpe dem med å løse problemet. Siden jeg er litt nørd, har jeg tatt masse tester om hva bør du bli, og til min store lettelse blir det alltid psykolog eller lærer. Kanskje fordi jeg er opptatt av samfunnsfag o.l. Historie og språkfag er hos meg under katogorien gøy. Altså hvordan mennesker har bygd opp samfunnet gjennom alle årene de har eksistert her på jorden. De "store" spørsmålene interisserer meg også veldig. Og nå holder jeg på med Sofies Verden av Jostein Gaarder. De som vet hva det er, skjønner tegningen. Dessuten har jeg mattekunskapene mine sakte men sikkert blirr svekket i løpet av ungdomsskolen. Desverre. For de som er god i matte, gjør det som oftest veldig godt. Hvis jeg hadde vært flink i det og naturfag, hadde drømmen min vært å gå på realfag på vgs. Men den gang ei ;) Jeg er enda usikker, men studiespesialiserende blir det vell uansett.
Dette blir et svært uinteressant innlegg, men jeg har virkelig ingenting å blogge om. 


Et seriøst bilde av meg, som virkelig står i stil med dette seriøse innlegget XD

Hva vil du bli?
 

 

Mobil blogging

Hei hei. Bare tester ut den blogg.no appen. Har ikke så mye å si, bortsett fra at mams kom hjem med et rosa deksel til mobilen min.

Kino

Nå stikker jeg snart på kino med beste babsene. VI snakkes! Skal se FÅ MEG PÅ FOR FAEN.


Peace and love
 

iPhone 4

Hei! Nå er jeg ganske fornøyd, fordi jeg har fått meg ny telefon. Når jeg kom hjem i dag, ba mamma meg å ringe telefonen min. Haha, hun hadde "gjemt" den. Ble glad! Elsker iPhone, og generelt alle produkter fra Apple. Har hatt min forrige, iPhone 3G S i et og et halvt år nå. HEHE. Ble masse om Apple i dag.. :) Beklager for webcam bilde.. Penah uten sminke


Hvilken mobil har du? 

Apple OS X Lion


 Jeg er fornøyd. 

Fun. Fun. Fun

Atm gjør jeg historie lekser, noe jeg faktisk liker. Skriver om den "kalde" krigen. I motsetning til matte. Og naturfag. Eller noen ganger er det jo helt ok. For å være veldig uinteressant så liker jeg best språkfagene + samfunnsfag. Rle er helt ok. I går kveld etter klasse "festen", satt jeg meg ned og tok på maaange bokbind. Jeg er ikke særlig god til det.. Så mamma hjalp med med resten, haha.


Hva gjør du på? Og hva er dine favoritt fag?

Klassen

Hei hei! Som sagt, var det sånn klasse greie i går. Vi var i nærheten av Tømmervågen, hvor klassekontaktene hadde skaffet kajakker og litt sånn. Vi grillet, og jeg spiste opp chipsen til en eller annen.. Hehe. Men det var koselig. Ing svirret rundt og tok en hel haug med bilder. Pro fotograf. Uansett; jeg vet det blir litt mye MEG på disse bildene, men vil ikke legge ut alene-bilder av andre på bloggen uten samtykke.
DISSE BILDENE ER TATT FRA INGPOL.BLOGG.NO OG FACEBOOK. Takk på forhånd. Hope its okay, my friend.
Big sis.

 

School starts today

Hei folkens. I dag startet skolen igjen.. Suuuupert. Eller, nei. Siste året på ungdomsskolen! Jeg husker godt før, ca. 1-7. klasse, at jeg gledet meg til å begynne igjen. Skolen var ikke noe stress. Men nå på ungdomsskolen merker man litt forskjell. Ikke det at det er så forbanna hardt, bare det at lekser er kjedeliiiiiig. Eller forrige termin jobbet jeg ganske hardt, så det var litt stress. Men uansett, i år er vi de eldste på skolen. Tøft. 10. klassinger. Når vi begynte i 8. synes jeg de var litt overlegne. I hvertfall noen av dem. Det er uansett en av de beste tingene med å begynne igjen. Heheeeehe. Nå har jeg drasset med meg over 10 bøker i sekken min. TUNGT! Det var kjekt å se de fleste igjen. Var ikke helt opplagt i dag, oppførte meg trøtt. Dårlig døgnrytme! Men faktum er at skole faktisk er veldig viktig.. Det vet jeg godt. Så får bare bite i det sure eplet, og gjøre meg klar for dette året. 


"Atm". Venter på middag. Sulten!

Hvordan var din første skole dag? 

New in

Litt rart det med at den ene siden er så mye større enn den andre, pga. alt det stoffet. Bik Bok // 99kr,-


Gina Tricot// 29,- kr pr. del

Glitter// 139,-


Glitter// 79,-


Glitter// 139,-Glitter// Husker ikke pris.

Hva synes du?
Gratis design
hits