"Barnevakt" og byn i går

Hei og hallo! Nå sitter jeg her nyvasket, vet ikke hva jeg skal i dag..
Flott bilde... Genseren fikk jeg av Tina til jul! Fra Vero Moda

Har ikke orket å blogge særlig i det siste, utenom de to siste "fml" innleggene..I går var jeg i byææn med Ing og Anine, vi skulle egentlig se EasyA , men så stakk vi på "mækken" , tiden fløy, og det ble ikke noe kino på oss.. Som den klumsen jeg er klarte jeg å snuble på vei opp i 2. etasje på MacDonalds... Mistet bursen min og brettet. LOL meg. Men men! De pengene jeg skulle bruke på kinoen bruke jeg heller på noen småting og is.

Når jeg kom hjem satt jeg barnevakt for naboen sine unger, de er såå søte! Ing var med som en god hjelp, men hun stakk klokken 10. Satt der til klokken kvart på 12 eller noe. De hadde en IPad som jeg satt på mens ungene sov. Likte IPaden!


4 blomster til håret fra H&M, altså to av hver farge. 29,50 per stk.

Hehe, en ring fra H&M. Er ikke helt sikker på prisen men tror den kostet 59,50 kr
Synes den ringen var kul.. 

- Hva synes du? :D

Kun en brikke i et spill som varer evig?

Er vi alle bare små brikker i et forsåvidt uendelig spill som alltid vil eksistere, så lenge menneskeheten finnes? Et spill om penger, makt og kjærlighet?
Klarer ikke å besvare mitt eget spørsmål her for å si det sånn..

Nå skal jeg på butikken snart, med mine herlige venner!

 

 

Yes, I care

Nå har jeg tenkt å skrive en slik tekst som jeg ofte skriver, jeg liker det. Skrive om følelser og sånn. Sammenligninger. Personer. Ungdom generelt. Jenters syn på ting. Livet. Mine erfaringer. Kanskje andres erfaringer. Følelser. Tanker, og andre ting.
Tekstene er ofte fulle av nokså negative tanker. Jeg er egentlig veldig positiv og alt det der, men jeg tror at ved hjelp av tekster som dette - kan jeg få ut det negative på. De negative tankene mine går også utover foreldrene mine.. Desverre. På skolen og med venner klarer jeg å holde negativiteten min inne overraskende bra.
På tentamen og andre skolestiler skriver jeg ofte sånn. Skjønner egentlig ikke hvorfor ikke lærerne har blitt lei av det, men men.. Beklager om oppbyggingen av teksten er dårlig eller noe, men i skrivende stund er jeg akkurat kommet hjem fra skolen og tankene bare surrer. Det jeg mener med oppbyggingen er at i teksten er jeg muligens ikke innom hvert "tema" så veldig lenge, eller så er jeg kanskje innom et "tema" veldig lenge. Det går litt i rykk og napp. Hvis du skjønner? Hehe. Jeg vil ikke uttale meg så mye om når disse "opplevelsene" skjedde bla bla bla. Ikke at noen kommer til å bry seg.. Lol


Følelsen av kniven som kutter deg i magen og følelsen av at du får en solid dolk rett i ryggen din. Jeg hater det.

Jeg er veldig sikker på at jeg ikke er den eneste. Det er så jævlig at jeg blir sur når jeg bare tenker på ting som skjer eller har skjedd for lenge siden. Jeg er en ganske følsom person, som lett kan begynne å grine. Men når jeg tenker meg om så er det ikke så mye som faktisk sårer meg veldig. Dagen etter jeg har vært lei meg, og virkelig tenker igjennon ting, merker jeg at det som skjedde ikke var verdt tårene eller sårbarheten i det heletatt.

Men noen ganger er det ikke sånn, noen ganger blir jeg faktisk ordentlig såret, ikke alltid slik at jeg begynner å grine. Jeg hater når noen snakker bak ryggen min, spesielt når jeg ser på de/den personen/e som en av mine beste. 
For å være helt ærlig så har jeg baksnakket en del på lang sikt jeg også, men jeg baksnakker ikke så mye uten grunn. Prøver forsåvidt å holde meg unna slikt, men alle baksnakker og alle blir baksnakket. Jeg hater uansett den jævla skyldfølelsen som kommer etterpå.

Jeg husker engang i 8ende klasse når jeg (og noen andre)hadde snakket stygt om en person. Da jeg kom hjem den gangen satt jeg resten av kvelden og bare tenkte på hvor slem og dum jeg hadde vært. Jeg angret som bare faen. Men jeg tenkte at det var jo ikke noe å gjøre med det, siden den som hadde blitt baksnakket fikk aldri vite det uansett - så da spilte det vell ingen rolle? 
Nå som jeg ser tilbake og skjønner at det var utrolig teit av meg å tenke, angrer jeg bare mer. Jeg prøver ofte å ikke snakke stygt om folk, fordi jeg vet hvor utrolig vondt det er for meg selv. Prøver å sette meg selv inn i situasjonen og spørre meg selv; ville du likt om en person hadde sagt dette om deg?
Kall meg egoistisk hvis du har lyst. Men vet du hva? Det er bare fakta at du angrer kanskje når du tenker på hvordan du selv hadde reagert på det. Sånn er vi mennesker, og det vil vi alltid være. Vi må ofte tenke oss selv i situasjoner før vi virkelig skjønner hvor ille det er og hvor ille konsekvensene kan bli. 
Baksnakking kan fungere som alt fra underholdning til en uutholdelig sårbarhet. Alt fra hvem som oppfatter det. Om det er baksnakkeren selv eller den som blir baksnakket.

Svik. Svik er enda en ting som er jævlig. Baksnakking kan også være svik. Å bli sveket er ille nesten uansett hvem du blir sveket av. Dolket i ryggen. Gjerne av de du trodde stod deg nærmest. Det er forskjell på graden av svik, men de fleste vet akkurat hvordan det føles.

Alle har sine har svakheter. En av mine er at jeg tilgir for fort.  Når personen som jeg muligens har vært forbanna på en stund,  begynner å snakke med meg igjen, later jeg som om ingenting har skjedd. Jeg er nokså lett å tolerere på den måten der. Det er ofte en fordel, men kan fort bli en ulempe. Jeg er også dårlig til å si ifra hvis jeg har opplevd noe uakseptabelt. (Ved unntak av når det gjelder mine foreldre, da sier jeg kjappt ifra. HEHE) Når det gjelder venner så sier jeg kanskje ifra, men jeg tror at vennene mne kjenner mine "svakheter".
Før opplevde jeg ofte at etter jeg hadde sagt ifra, så var det ingen som brydde seg. Kanskje jeg har oppfattet feil, og at h*n/de brydde seg.. Men det virket ikke akkurat sånn for å si det rett ut.  Jeg er nok slik i blant også, at jeg bare lar problemende ligge, istedenfor å ordne opp.
Noen ganger har jeg følt at tilgivelsen min har blitt tatt for gitt. At folk bare forventer at jeg skal bli "normal" igjen, når de vil at jeg skal bli det. Blææh... Men ofte er det sånn, jeg blir venn med de når de/h*n vil bli venn med meg. Ikke omvendt. Irritasjonen bare gnager på meg som et forbanna vondt gnagsår.

Jeg vil avslutte med at det finnes svakheter, svik og baksnakking overalt. Uheldigvis. Personlig tror jeg disse tingene alltid vil finnes. Det kommer nok ikke til å bli en slutt på det.. Men se lyst på livet og prøv å fokuser på det som er bra! Det er vanskelig til tider, men prøv. Av og til føles det umulig, men du klarer det. Viljen din er sterkere enn du aner.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HVIS NOEN SKULLE LURE:  
Helt til slutt vil jeg si at med denne teksten sikter jeg ikke til en spesiell person. Jeg prøver ikke å få noen til å undre eller fundere på hvem jeg skriver om. Jeg skriver ikke om en, jeg skriver om masse som har skjedd, men jeg har satt det sammen på en slik  måte at det høres ut som om det kan være siktet mot en person - kun for å få en bedre flyt og en jevnere tekst! Prøver absolutt ikke å krenke nen på noen som helst måte! Hvis du føler at  det kan være deg det er snakk om eller noe, så spørr meg. Jeg vil egentlig ikke uttale meg om akkurat når og alt det der, men kanskje hvis du spør.

Såå, hvis du faktisk gadd å lese, eller litt av dette, hva synes du om teksten?

Travel hverdag og nye ting på planen

 

Hei hei!
Nå er det en god stund siden jeg har blogget, har rett og slett ikke giddet. Men tenkte jeg kunne blogge litt siden jeg kjeder meg litt akkurat nå. Skyper med Tina, vennen.
Vi har forresten fått tentamene tilbake.. Det gikk sånn passelig for å si det sånn. Matten gikk rett i "dass" : 3+ haha, meget bra.. Har altså sunket 2 hele karakterer siden i fjor! FLOTT liksom. Skal slutte å klage nå.
Hvis noen i det heletatt skulle lure så fikk jeg ca. 5-5 på de andre.

I det siste har jeg hatt det forsåvdt travelt, og travlere blir det - i hvertfall hvis jeg skal begynne med 97erne (fotball altså). Det jeg mener med overskriften er nemlig at hvis jeg skal begynne med 97, sammen med 3 andre venner så blir det "nye ting".
Glemte jeg å fortelle at vårt eget 96 lag er oppløst? :( Det blir 3-4 treninger i uken, pluss kamp - men på kampene er det bare to 96ere.

I kveld har jeg vært på bursdagsbesøk hos mine gode, gamle venn Kristin, og i går var jeg på såkalt fjortis party hos Julie, som går i klassen min.


Heia bustete hår, dyne og et ganske ekkelt bilde. Nettopp dynket "tryne" mitt med ansiktskrem og ansiktsrens og pillet av meg maskaraen litt etter litt i løpet av 4 timer.. Dårlig uvane

Hadde nesten lovet meg selv at jeg aldri skulle vise meg slik i offentligheten, siden jeg ser så fryktelig ustelt og skitten ut, men men. Må nesten ha med ET bilde i innlegget. Må skuffe med at jeg nesten bare har web bilder, siden jeg er veldig dåårlig til å ta med meg kamera og slikt. 
Utrolig meningsløst innlegg av en overtrøtt jente på 14.

- SNAKKES!

 

 

And on with the next decade...

HEI! Håper alle hadde en super start på det nye året, det hadde i hvertfall jeg. Vi var hos Kristin og familien hennes, en barndomsvenn. Vi har vært der hver nyttårsaften i 10 år nå. Alltid like koselig! Men dette er ikke så spennende å lese, så jeg stopper nå.

Så får jeg vell slenge meg på en del andre "bloggere".

I 2011 skal jeg prøve å:

- Ikke spise så mye sørlandschips, selvom deg er forbanna godt. I begynnelsen av året spiste jeg 3 stykker på en dag. Men ikke hver dag da!

- Ikke sløse vekk alle pengene mine på "dill", for det gjør jeg sikkert ofte.  F.eks ikke bruke 200 kr når jeg er på Rema med venner..

- Være glad! hehe, er som oftest det da - men skal prøve å fortsette

- Være en "trofast" venn.

- Få litt bedre karakterer kanskje. Har ikke såå dårlige, men kan forbedres, tror jeg.

- Finne en ny "fritidsaktivitet". Må jo det, siden fotballaget vårt ble oppløst.

HVA ER DINE MÅL FOR DET NYE ÅRET?

 

 Gratis design
hits