New in

Hei og hopp. Skrev i går at jeg skulle legge inn bilder av de siste nye tingene mine. Ikke alt er helt nytt, men ja. Here it goes. Har kjøpt en del til også, men finner det ikke - haha. Grunnen? Rot i skapet mitt. Noe av dette ser helt styyygt ut på bildene, men det ser litt bedre ut når man tar det på seg.

H&M
H&M 

 Gina Tricot


Gina Tricot


Vero Moda

Gina Tricot
Nedsig bilde, her så den virkelig stygg ut. Jakken fra Vero Moda
Vero Moda


Svarte wedges. Bilde hentet fra Google, men de ser omtrent slik ut.

Hva synes du?


Cupcakes hos TinaHei! Nå har vi nettopp laget cupcakes hos Tina, eller rettere sagt - Tina har laget mer enn meg. Isted kom Anine også. Tina insisterte på å lage cupcakes til Anine sin mor som har bursdag i morgen. Dette blir et kort og... tørt innlegg. Kommer mer i morgen. Dessuten har jeg gjort et par "innkjøp" men det kommer i morgen. Blir dårlige lolcam bilder this day.God kvalitet <333333

Snakkes


Family portrait

Advarsel: Jeg er ikke særlig pen uten sminke... Sier det ikke fordi jeg vil høre: NEI DU ER JO DRITTTPEN UTEN SMINKE AZZ; fordi jeg vet at jeg ikke er det. 


6 timer på vei. Jippi
Toppen av bløtekaken :p:P:PPP
Siden dette er en blogg, som skal handle om meg - tenkte jeg å poste et innlegg om en ting jeg og familien min alltid har holdt på med. Nemlig "turski-gåing". Ikke langrenn i løyper, men turski. Langt opp på fjellet, gjerne 8 timer i strekk. Den lengste turen tipper jeg var 10 timer. Non-stop. 
Jeg fikk ski på bena en uke etter jeg hadde ankommet kalde og uvante Norge. Jeg lærte det nokså fort. Foreldrene mine er "gærne" skientusiaster, det samme gjelder min avdøde morfar. Mamma jobber i Bergen-Turlag, og vi pleier derfor å dra på hytter som tilhører denne organisasjonen. Jeg er langt i fra stolt av å stå så mye på ski, og prøver aldeles ikke å skryte. For folk som aldri har gått mer enn 1 time på ski, for å så ta en sjokolade-og-pølse-pause - er det kanskje vanskelig å sette seg inn i situasjonen om å gå i 6-8 timer i strekk. Hvis vi går i 8 timer, tar vi gjerne 1 mat pause, kanskje 2. Drikkepauser blir det flere av. Jeg misliker det ofte, men innerst inne har jeg en følelse av det er lurt å kunne noe. For meg er en av disse noe'ne å ha en sånn utholdenhet, som gjør at jeg gidder å stå i 8 timer på ski. Hver eneste påske pleier vi å dra på fjellet for å gå på skiturer. Om sommeren går vi også turer, noe jeg liker bedre, men jeg har vent meg til å gå på turski. 

Gjør du det samme? Eller hva pleier du og din familie å gjøre?

 

Konfirmasjon. Igjen

Hei og hopp. Hele denne helgen har forsåvidt gått ut på å dra i konfirmasjon til min kjære barndomsvenninne Anneli. Vi ble adoptert samtidig, og det er kun 2 uker som skiller oss i alder. Vi har hatt god kontakt som venner, mest på grunn av at vi eier en hytte i nærheten av der hun bor. På fredag kveld reiste vi på hytten og på lørdag var det ingentiiing som skjedde. I dag var jeg i Anneli sin konfirmasjon! Det som var litt "special" var at siden hun bor på et så lite sted, fikk hun gaver av nesten alle som bor der. Noe som gjorde at det ble en selvfølgelighet at det ble en del cash alt i alt..


Seks konfirmanter


The two of us. Heia kinesere... 


Orginale bordkort, dårlig bilde

Fin. Den smake godt..

God fotograf, pappa ;)

Har desverre ikke så mye flere bilder. Legger ikke ut alt, siden jeg antageligvis ikke har lov - det ble en del familiebilder. (Ikke min familie altså) 

Hva synes du?

Treasures

Fashionlove.no overrasker stadig. Jeg elsker klærene! Legg spesielt merke til de fantastiske shortsene. De var utrolig fine. Det samme med Sherri Hill's kjoler. De er fantastiske. Glamorøse. Jeg nyter synet av en slik kjole. Alle er selvsagt ikke like fine, men de fleste ser smashing ut. ♥ Unn deg litt luksus. Dessuten er det noe ved kjolene, det er ikke akkurat slike du finner på H&M. Ikke misforstå, jeg liker H&M veeldig godt! Men Sherri Hill er spesielle.

Vakker

Alle bildene ovenfor fra Fashionlove.no ^
Hva kan man si? Du blir i hvertfall festens midtpunkt med en slik kjole! Besøk Sherri Hill du også.Header og design


 
Siden jeg ikke har lagt meg enda, og kjeder ræven av meg - lagde jeg meg en såkalt taper-header. Ironisk nok er skriften eller "quoten" faktisk noe helt annet enn det jeg ville tillatt meg å gjøre i virkeligheten. Jeg slår ikke folk, selv om noen folk får meg til å være på randen..
Dessuten har jeg fikset bittelitt på designet. Som dere ser suger jeg på slikt, ihvertfall når jeg ikke går inn for å gjøre det fint. Jeg gjorde det nettopp, så det ble litt sånn natt-redigering. Wohooo! Så hvis du går nedover på bloggen ser du tidligere innlegg hvor bildene var mye mindre og bildeteksten står hultert-til-bultert...
Jaja! På tide å sove, skal bare lese litt først! God natt. Hjerte

Hva synes du om headeren?


Tine stafett, jobbuke, engelsk tentamen og tetris. DD?

Hei! Ikke så lenge siden jeg kom hjem nå. Har vært i byn stort sett i hele dag. Løp tine stafetten med klassen, det var overraskende ok. Vi vant vårt heat. Fornøyd! I tillegg var vi på MacDonalds etterpå, deretter fikk jeg jobb sammen med Anine i forbindelse med jobbuken. I morgen er det engelsk tentamen og jeg har glemt boken og tekstheftet på skolen. Jippi... Blir desverre nødt til å meddele at jeg har null bilder fra i dag.

I det siste har jeg spilt en del Tetris, som nå er på Facebook. Var oppe i rank 19 i forgårs, men nå er jeg på rank 14 eller 15. Hahah, har sunket kraftig. Cool

Tentamen ganger 3

One down, three to go - denne uken! Jaa, nå er vi altså ferdig med en fjerdedel av tentamene denne terminen. Norsk hovedmål stod for tur i dag, i morgen blir det nyrnosk og på fredag blir det engelsk. Deretter blir det en liten pause, før det braker løs med mattetentamen om 2(?) uker. Tror jeg. Mattetentamen er det verste. Føler et slags stikk av avsky, bare ved å tenke på den! Uff.. Med tanke på at jeg har fått egen Mac vil det sansynligvis blir mer blogging.
Men, jeg ble ferdig nokså tidlig i dag. Så tok turen opp til Tina, og fant på noe halvsprøtt for å så ta turen til Anine. Hos Anine krøllet vi håret til Tina (mest Anine som gjorde det). Det ble veldig fint! Min gode venn Anine har forresten fått seg speilrefleks til konfirmasjonen. Den gir utrolig fine bilder egentlig, til og med på Facebook blir de bra. Selv om kvaliteten pleier å gå fra bra til dårlig når den ankommer Facebook - ble bildene usedvanlig klare og gode. Hipp hurra.


To ukjente pier. Ok da, det er Tina til venstre og meg til venstre.

Later som jeg har krøllet hele håret til Tina. Leker meg.

Kjedet meg liiitt i mens Tina fikk håret curled.

<3

 Beautiful. Hinter til engelsktentamen i tillegg.

 Mine venner har syke øyne, dette er en av dem.
 
 

Jar of Hearts

Fin sang med relativt meningsfull tekst. Litt spesiell musikkvideo, men liker det er noe med den som gjør den fin. Som sagt liker jeg omtrent all slags musikk. Dette er intet unntak.

Konfirmasjonen min

 I dag var det altså min tur, sammen med mange andre. Dagen i dag har vært enestående og fantastisk. Den har virkelig levd opp til mine forventninger! Jeg har storkost meg i hele dag, og kan ærlig innrømme at jeg er litt sliten nå. Vi var kun 10 av 100 konfirmanter ved alteret klokken halv 11 i dag, men det gikk fint. Bare synd at en hard uke full av tentamener, venter på meg(oss) i morgen..
Før kirken, ganske tidlig om morgenen.Okei, nå er det nok med web bilder! Her kommer noen litt bedre.


Hele gjengen.

Gidder ikke å rotere akkurat nå.

Torine, du har utrolig fin bunad!

 Mamien min and me! Foto: Toorine

 Klar for besøk! Alle stolene matchet ikke.....Sorryyyh

 To fine kaker, spør du meg. Hadde mange flere.. Men fikk ikke tatt så gode bilder av dem.

Så var det duket for "gave-sermoni". 
Veldig fornøyd pie! Som sagt liker jeg Apple & Mac. Fikk endelig my own. Fra mine kjære foreldre...
Fikk en del annet også, blant annet smykkeskrin, sparekonto penger, smykke&ring, penger OG en tur til New York med mams og paps. Gleder meg allerede, har jo aldri vært i The Big Apple!!
 
Hvordan var din konfirmasjon/gleder du deg? Likte du bildene? 

Konfirmasjon snakk + bedre bilder

Jeg tenkte at jeg skulle ta meg tid til å laste opp mer "proffe" bilder i kveld. Kjeder meg litt. Så kos dere!


Random bilde fra Google.com av Bergensbunaden.

Denne våren er jeg konfirmant! Konfirmerer med kristelig i Eidsvåg menighet på søndag. Gruer og gleder meg. Har brukt sånn 1 time på å brette sånn 30 servietter. En dag igjen, så skal alt være på plass. På skolen har vi øvd oss på å holde taler, og jeg har planer om å holde en. Gruer meg litt til det.. Skal forøvrig holde "festen" her hjemme. Blir koselig og en slags annen stemning over det tror jeg. Blir traangt, men trolig koselig. 
Har prøvd bunaden min og den er klar. Bergensbunad! Har hatt den typen siden jeg var 9 år tror jeg, og stortrives med den! Har byttet etterhvert ettersom størrelsen ikke passer... Synes de er ganske classic, eller basic om du vil. De er kanskje litt "kjedelige" i forhold til sånne med masse fine greier på (forkle/gullbelter etc.) men jeg synes de fleste bunadene er fine - så lenge personen kler den. Gleder meg som det lille (barnet) jeg er til å gå med den. (U)heldigvis så er det meldt sånn 21 grader her i Bergen på søndag, så kommer nok til å bli varmt inni bunaden. Etter en hard kveld med tetris tar jeg snart kvelden. Skal blogge litt i morgen hvis jeg får tid. Legger sansynligvis ut bilder av bordet og dekorasjonene. 


Det tok sin tid, sier jeg bare. Bildene på pianoet sier sitt om min barndom. Jeg likte å bade med store armringer, slik som mange andre og så ut som en gutt. For å ikke glemme at jeg hadde gul/oransje Helly Hansen regntøy. 


Så kommer noen bilder som ble tatt på tirsdag, tror jeg. Var på butikken og på veien knipset vi noen bilder. Mye sol den kvelden, så ble vanskelig å få noen bra bilder med solnedgang hvor vi hadde øynene åpne. Gadd ikke rotere alle.


Fine bilder, fine jenter.


Natur ála Tina N.D.


Skjønningen Tina låner kameraet lenge. Fint!
HOT av meg. Anine fining.


 Crowded around me.

Slik er jeg

Innerst inne har jeg sterke meninger. Men det er ikke alltid jeg vet om de selv en gang, før det plutselig går opp for meg.
Jeg har reist en del. Men i det siste har jeg ikke reist SÅ mye. Nei, prøver egentlig ikke å skryte nå. 
Jeg har bodd i Westwood, L.A i et år. I forbindelse med at papien skulle jobbe på universitetet. Gikk på skole der i 3. klasse og synes det var jævlig til å beynne med p.ga språket. Kunne virkelig ikke en døyt engelsk.
Etterhvert som tiden gikk elsket jeg det! 
Greier meg forsåvidt fint på skolen, karaktermessig.
En av mine svakheter er at jeg tilgir litt for fort.
Jeg blir ikke så alt for lett flau. Det spørs. 
Hadde tynne og STYYYYGGE øyenbryn i sånn 8. klasse. 
Jeg hadde potteklipp til sånn 2. klasse. HAHA
Jeg elsker klær og sko. Og sminke og annen kosmetikk.
Jeg sminker meg (prøver) mindre om sommeren og våren. Men om vinteren blir det vanskelig. Føler meg enda styggere rundt vintertider.
Jeg har nesten alltid tyggis med meg. KULT MANN! Litt avhengi..
Jeg ELSKER mat. Nesten alt. Og jeg mener det.  (Minus smalahove og andre rare greier)
Jeg var utrolig opptatt av vekten min en periode.
Jeg kan være egoistisk.
Jeg elsker å snakke med folk. Spesielt om følelser og "problemer" som oppstår. Derfor ønsker jeg for øyeblikket å bli noe i retning psykolog. 
Fordrar virkelig ikke mygg og andre insekter. På toppen av hat-listen min kommer nok snegler og ormer. Ekkelt. 
Jeg liker å hjelpe folk. Venner og sånn. Jeg prøver å hjelpe dem men av og til kan jeg kanskje bli litt for mye.
Jeg liker å pynte meg. Glemte jeg å si at jeg liker klær og sko?
Velger ofte f.eks Vero Moda og H&M istedenfor sånne skate-klær greier. 
Jeg kler virkelig ikke "UMBRO-BUKSE-STILEN"! Prøvde det i 8. klasse... Flaue greier.
Jeg spiser en del usunt.
Jeg er liten.
Jeg ble adoptert fra Kina i en alder av 2 år. Ikke kall meg japse, fordi det er jeg ikke. 
Jeg ble funnet på trappen utenfor et barnehjem i Hunan da jeg var 2 uker gammel. Kult..
Jeg elsker å kose meg med gode filmer.
Følger med på Paradise Hotel. Kall meg fjortis om du vil. Kanskje lame, men..
Jeg liker å skrive artikler og stiler. Bruker gjerne fritiden på det hvis jeg kjeder ræven av meg. Heller det enn å dø av kjedsomhet.
Jeg maser veldig med enkelte personer. Hvis jeg sitter med dem i klassen går det galt. Får ikke gjort en dritt.
Jeg jobber best alene, siden hvis jeg jobber med andre bare maser jeg istedenfor å jobbe. På prosjekter osv, men liker best å jobbe med andre!
Sank fra 5+ i matte til 4- på et halvår. Mattetentamen gikk til h. Flaut. 
Fikk min første 3'er på mattetentamen i 8. COOL! Nei.
Jeg er IKKE avhengi av snop, men av og til får jeg sånn søtsug. 
Er egentlig ganske lat. Gidder ikke å gjøre noe hjemme.
Krangler/diskuterer ofte med foreldrene mine, men ikke så mye med venner.
Jeg er utålmodig med foreldrene mine. Men når det gjelder å vente på bussen sitter jeg gjerne og venter i over en halvtime på 24bussen. Med mindre det er fint vær, da går jeg fra Lønborg. (Ingen bryr seg..)
Jeg kan kanskje fremstå som dum.. Siden jeg er klumsete/vimsete. Men ikke når jeg konsentrerer meg. 
Ser på meg selv som nokså grei egentlig. Jeg liker ikke drama. HATER jentebitching.. Og skulle av og til ønske jeg var en gutt. De slipper styr.
Før likte jeg å sminke meg før skolen, nå er det kjedelig. 
Jeg elsker høye hæler. Enkelte antrekk blir tusen ganger bedre. Det er som prikken over i'en. 
Jeg er opptatt av utdanning og ønsker å gå allmenn. 
Vil gå videregående i SENTRUM helst. Midlertidig ønsker jeg ikke å gå i Åsane. Vil inn til byn.
Snakker ikke sånn "sofistikert" bergensk. Sier IKKJE og KA. Holder meg unna IKKE og HVA. 
Jeg går mye på tur og ski. Foreldrene mine elsker det... (LOL)
Jeg er ene barn. 
Jeg følger ofte med på nyhetene. "Voksent". Er ikke alltid jeg får tid.
Penger interiserer meg. Ikke sånn der "WOW-SJEKK-MEG-DÅ-EG-HAR-CASH-LIKSOM". Nei ikke sånn. Jeg mener sånn hvordan det går med økonomien og sånn. Fulgte med på finanskrisen selv om jeg var en liten teit shit-kid på den tiden. Trolig p.ga pappa er professor innen matematikk og fortalte meg alt.
Jeg synes det er interessant å lære om ting som 1. og 2. verdenskrig. Faraoer, Keisere og sinsyke ledere alá Hussein og Osama. Litt sært kanskje.. Men jeg synes det er spennende. Når vi har om slikt i skole sammenheng så følger meg med for å si det sånn.
Jeg har konkuranse innstinkt, men ikke så mye at jeg klikker hvis vi taper i slåball.
Jeg er litt ... teit. 
Synes Chace Crawford er deeilig. For å ikke glemme fyrer som Pettyfer, Henrie og mange andre. Hadde blitt ganske "gal" hvis jeg hadde møtt de i person. 
Jeg synes Justin Bieber er skjønn til en viss grad, men er ikke rammet av Bieberfeaver syndromet. Han virker veldig snill, men blir ikke gal av ham.
Jeg liker all slags musikk. Driter langt oppi om jeg ikke er "OPDATERT" med alle de NYE sangene HELE tiden. Så lenge det høres bra ut kan det godt komme fra 1800 tallet etter min mening ;)
Det er ikke alltid jeg følger med. Det er ikke alt jeg får med meg når det gjelder intriger osv. Jeg spør ofte sånne dumme spørsmål siden jeg ikke har fått alt med meg. Noen blir nok irritert..
Jeg blir ikke så lett forelsket, men lett sjarmert. 
Jeg synes det er utrolig koselig å se andre som er IN LOVE. Skjønt!
Jeg har aldri farget håret.
Jeg er sta og igrunnen viljesterk. 
Jeg elsker Apple produkter. Jeg er ikke så veldig updatet, men de er fine å se på. Vi har en del hjemme, og jeg skjønner meg ikke helt på alt det der PC-greiene. Har en HP og den har jeg fått virus på. Jeg sverger hundre prosent til Mac og Apple. Kall meg dum... 
Jeg elsker iPhonen min. Virkelig. Masse minner på den. + Man kan gjøre masse føn
Jeg er lat og kjøper derfor alle sangene på iPhonen min. Gidder ikke å laste ned via data.
Jeg elsker å reise! Jeg liker å oppleve andre land og få innblikk i andre kulturer. 
Jeg liker te og kaffi. Ikke HELT svart kaffi. Men jeg elsker kaffi med litt sjokoladesmak eller noe lignende.
Jeg liker kirsebær, mango, vannmelom og all slags tropisk frukt. LOL
Da jeg var liten elsker jeg Mummitrollet over alt i verden og trodde vi var SJÆRESTER..
Jeg skal snart konfirmere meg! 8. mai. YEY. Det gjør jeg kristelig. Jeg er døpt i kirken og ser ingen grunn til at jeg skulle konfirmere meg borgerlig. Jeg er ikke sterkt troende men det er helt ok. 
Jeg er ikke en typisk nerd, men jeg jobber. Ikke alltid så godt jeg kan..
Jeg gidder ikke alltid å gjøre leksene. Jeg liker ikke lekser, men skjønner at det er nødvendig.
Jeg misliker ikke skolen, siden man møter folk der. Det er nødvendig å gå på skole. Men av og til er jeg piss lei. 
GLEDER MEG SOM EN LITEN UNGE TIL SOMMEREN. 
Blir ganske fort brun, i og med at jeg er asiat. 
Jeg hater mobbing. Jeg kan innrømme at jeg har vært frekk med noen, men jeg har aldri prøvd å MOBBE en person. Det er helt forferdelig og jeg skjønner ikke hvordan noen kan være så forbanna hjerteløs.
Jeg begynner å grine av å se sånne mobbefilmer og folk som er død. Spesielt ungdommer.
Jeg begynner nokså lett å grine, jeg er følsom.
Jeg snakker av og til før jeg tenker. 
Vennene mine betyr utrolig mye for meg.
Jeg har lyst til å få en bra jobb, et flott hus og familie. Normalt sa du?
Jeg trodde jeg var "EMO" i sånn 6. klasse. Flaut. 
Jeg begynte med eyeliner i 6. klasse. Trodde jeg var sykt kul.
Jeg kommer som oftest god overens med gutter. Eller det spørs hvem. Men de jeg har kjent lenge er utrolig gøy å prate med!
Jeg synes de guttene som ikke tror de er så COOL er mye greiere enn de som tror at ALLE liker dem. Misliker innbilske "playere". 
Jeg elsker å le. 
Jeg speiler meg mye. Særlig i min elskede iPhone. Og i bilvinduer ;) Haha. 
Utenom det med speilingen og sminkingen, vil jeg ikke kalle meg så utrolig fjortis. 
Å gå uten sminke er utrolig deilig. Du kan "klø" deg i fjeset og gni deg i øynene uten å være redd for sminken. Misunner gutter.
Jeg har masse fregner og føflekker særlig på en side av halsen. Det er egentlig områder som ble solbrent da jeg bodde i Kina. Fikk ikke solkrem der vettu. 
Jeg ELSKER å gå i shorts. Føler meg friere og man blir lettere brun. Deilig med sommer!
Jeg liker veldig godt "classye" klær.

 


8. klasse, ja her har vi det. En tid jeg vil legge bak meg, stilmessig.  Ser ikke så mye bedre ut nå men legg merke til øyenbrynene. Skummelt.
Gratis design
hits