1&1/2 måned

Hey! Jaa, jeg lovet å blogge masse i dag, men blogg suger fortiden. Jeg har ikke tid pga. jeg jobber 8 timer hver dag. Når jeg endelig kommer hjem - vil jeg helst bare chille. Ikke det at blogging er så sykt stress, men jeg er lat. 
Nå kom jeg nettopp hjem fra Tina med Anine. Vi drakk Pepsi Max (Tiina's absolutte favoritt)  og spiste noe Nachos greier. Det var godt! Alltid like koselig med skjønningene. Har ikke vært med dem ordentlig på en stund nå, med tanke på "jobben min". I morgen blir siste dagen! Yey. Men reiser rett på hytten etter jobb i morgen og blir der resten av helgen. Like you care lzm. 
Dessuten skal jeg ikke se Tina på en og en halv måned, noe som er veldig dumt. Kommer til å savne jenten. Anine ser jeg nok en del av. Ing har forresten bursdag tomorrow. Gratulerer på forskudd!
Jobb outfit! Hahah. Turistforenings vesten er så cool. Prøvde å presse frem et smil etter en slitsom dag på Fløyen med masse barn. Null sminke er hot.

Hva skal du i sommer? 

Uren luren, himmelturen. Steinrøys, steinrøys svelt i hjel.


HVA F? Blir dritt irritert... Lastet opp ALLE bildene, men så vips - ble de vekk. Gidder ikke å ta alt på nytt, men her er noen få! Sykt mange sauer omkring.

Det kommer en dag i morgen!

Jaa, i morgen skal jeg blogge ordentlig! Det kommer litt bilder fra helgen, har vært på fjelltur.. Kost meg en del, har jo vært super vær. OG i morgen begynner jeg på en fem dagers sommerjobb! Jeg skal være med på sånn ute-uke for barn.....Hahaha. Men tjener litt penger da. Skal som sagt blogge mye bedre i morgen. Just wait and see. 


Trenger ikke noe tilbakemelding på at dette bildet er HOT, fordi det vet jeg XDXD <33333

Nytt design

Ja, som du kan se så har jeg fikset litt på designet.  Laget av Katrine. Gidder rett og slett ikke å stresse med design nå, så jeg bare lånte et gratis design. 


Random
Hva syns du om designet?  

Siste skoledag

Hei! I dag var det siste skole dag. Vi så film og fikk karakterkortene. Jeg fikk 4,9 i snitt.. Fikk bedre forrige "termin". Men uansett, skal jobbe litt hardere neste år. Weey. I skivende stund ligger jeg på terassen og prøver å bli brun.. 
Men ja, etter sommeren braker det jo løs når vi starter i 10. klasse. Æsj. Dislike.  


Tok en liten pause fra solingen i sted. Singlett fra H&M.


SÅÅÅÅ: Hva fikk du i snitt?

Ny bikini og snart slutt på 9. klasse

Ey! Lenge siden sist, fordi jeg ikke har noe "spess" å blogge om. Livet er nokå normalt og kjedelig, så skjønner ikke hvorfor jeg logger meg på for å blogge men men. Stay positivvvvve! Men jeg har blant annet skaffet meg ny bikini ;) En i leopard mønster, samme type og fasong som en jeg har kjøpt tidligere. I dag var jeg innom paralellklassen sin avslutningsfest! Passe gøy, ble litt kald. Ellers har dagene gått med til å være med venner, chille, spise og sole seg litt på terassen. 
Nuff said. Kommer noen høy kvalitets bilder så keep reading. 
Anine! Skjønning


Bikini fra Lindex. Er egentlig med stropper, men tok de av en stund. 


Finingene.

Ubekvem stilling. Fikk solen rett i trynet.

 Fikk litt skille :D yey.


Gidd å rotere lzm. TInaen og megen
 

" Ikke bøll med meg". Slette?
Torine: Legg det ut, jeg så klok ut! Hehe, søtah.


 

Ble masse mobil bilder, men jeg pleier ikke å ha med meg kamera over alt.. Såååårry. 
I know you love me xoxo gossip girl!

- Hva synes du om bildene og bikinien?
 

 

20 min. from here

EY! Nå har jeg ikke blogget på en stund, grunnen blir vell at det har vært arbeidsuke.. Jeg jobbet på Lindex i byn med Anine. Det var helt ok, men når jeg kom hjem så var det enten trening eller "chilling". Dessuten har jeg ikke noe å blogge om.. Mennnnnnnn
Jepp, da var jeg hjemme igjen! Har vært på landet i to dager nå. Landet og landet... Ligger sånn 20 min. her i fra. Det er veldig lenge siden sist! Utrolig koselig med fint vær ++++. Siden vi pleier å reise på hytten og ikke på landet, var det godt å komme tilbake. I kveld, og i går kveld så jeg to forskjellige filmer. Salt og Slumdog Millionaire. Må være ærlig å si at de var nokså bra! Anbefales. Salt er en action film med a-kjendisen Angelina Jolie i hovedrollen som CIA-agenten Evelyn Salt. Spennende! Slumdog Millionaire er en film som ikke kan beskrives. Den er rett og slett spesiell og god. Som sagt anbefaler jeg begge to. Deilig å ta en pause fra mine "elskede" chick-flicks.
Må nok en gang beklage for web bilder. "Outfit" før jeg dro på landet. Fikk forresten en valgfri ting fra Lindex til 250, valgte den shortsen. Hadde faktisk siklet etter den siden første dagen jeg jobbet der. Ny tube bh fra Bik Bok. Credz for verdens penheste grimase!

Cardigan - H&M // Singlett - H&M//

Salt ;) 

Irritation much?

Gjør som mange andre bloggere.. Skriver en liste over hva som irriterer meg. Jeg er nokså positiv, men alle har sine irritasjons-punkter. Her er noen. Nevner ikke alt. Et par er nokså innlysende. Jeg er nok heller ikke den eneste som irriterer meg over dette.. Disse irritasjonspunktene handler aller mest om atferd.


✔Ikke spill dum for å oppnå oppmerksomhet. Det finnes bedre måter ;)✔Folk som  later som de driter i alt og alle og "player" it cool hele tiden.  Haha.. Deep inside så bryr de ræven av seg. ✔Nesten samme som den over ^. Folk som spør og spør og spør. Når de får svaret så leker de "care". ✔
Hater å være sulten.. (hehe)✔Misliker når noen prøver å bestemme over alle andre, og som prøver å kontrolere. ✔Jeg syns det er unødvendig å spille på andres samvittighet. Med vilje. ✔Greit, er du i dårlig humør så er du i dårlig humør. Det er vi alle i blant. Men pliiiizzz dropp å la humørsvinger gå utover andre. Stram dine egne tøyler litt. Spar det til du kommer hjem, eller er "alene". ✔En gruppe på Facebook lyder slik:  I hate girls who think they can get whatever they want, do whatever they want and get away with whatever they want. Kunne ikke vært mer enig.  ✔Teit å lage fake profiler på f.eks Facebook og late som de er vennene dine. Haha. Hvis du i tillegg er så tøff og legger ut bilder fra nettsider som weheartit.com og tagger deg selv og "vennene" dine har du for lengst nådd ROCK BOTTOM.  ✔Folk så heletiden må ødelegge for andre. Nok om det! Stay positive lzzzm ;-***** Gratis design
hits