Nattbading

Må helt ærlig med dele at dette var insane kaaaldt. Glemte å skrive at vi badet når vi teltet, var så opptatt av Utøya&Oslo-saken.. Fremdeles opptatt av det. Veldig. Men skal ikke plage folk med mer snakk om det. Her kommer noen bilder. En ting å rope hurra for: Anine baben kom hjem fra Kypros i dag. En heldig grid med andre ord. Savnet jenten. Me and Tinus lagde en tegning til henne. Ble meget fin! Noe positivt i dette. Heldigvis var det ingen jeg kjente som døde i ulykken! Men fyy, så utrolig trist det er selv om.. Utenkelig. Anyways; delilig å møte Anine igjen.
Pluss, har fikset litt på designet. Egentlig ganske fornøyd.


Ælsk dæ min vænn.?Tuller meg


Gullingen


Ny iPod ka då? 

Random"t" spørsmål: Hva synes du om bildene? Og hva synes du om designet?Älska Mig

En film som skildrer ungdommers liv. Bra budskap men kan være veldig trist i enkelte deler av filmen. Dette er vellikke akkurat veldig proft eller noe, men en bra film. Satt og gråt av den i en halvtime så hele puten ble våt.. Haha. Men anbefales!


Har du sett den?

22. juni 2011. En mørk dag i norges historie.

Hei. I løpet av natten vår i telt har tiden for det meste gått med til å følge med på alt som har skjedd via bredbånd. Altså i Oslo og på Utøya. Denne tragedien er så sinsyk at jeg ikke kan finne ord. 22. juli. Kan datoen utenat allerede. Etter min mening er dette en av de mørkeste dagene i norges historie siden krigsoppgjøret og frigjørelsen i 1945. Vi har sittet i teltet og nesten grått i natt, fordi det er så uvirkelig.  Tenk at en slik ting kan skje her? I ganske trygge omgivelser. Dette viser vell at vi ikke bør ta fred og ingen fare greiene for gitt. Det er så utrolig og ufattelig at en og samme man kan påføre det norske folk så mye skade og gi og servere oss så mye hat rett i fanget! Utrolig frustrerende, kjenner jeg blir hissig. Hvordan kan må gjøre noe slik? Hvordan? I morres gikk vi rett ut av teltet, ryddet og sånn - stakk hjem og skrudde på tv'en. Nå har vi sittet klistret til den i 4 timer. Denne saken er verdt å få med seg.
Jeg merker også at siden dette faktisk skjer i Norge, er det veldig mange flere norske som engasjerer seg i motsetning til når det skjer lignende ting i andre land - som er lengre vekker. Tipper det er fordi alt dette skjer så uventet og så nærmt. Slik er vi mennesker, vi blir naturlig nok mest sjokkert over det som skjer nærmt oss, eller det som skjer med oss selv eller bekjente. Når det kommer til folk som bor i midtøsten er det ikke like mange norske ungdommer som engasjerer seg for å si det pent. Who to blame? No one. Vi lever i en gal verden. Jeg føler meg virkelig hjelpeløs siden jeg ikke kan hjelpe noen på noen som helst måte.Når jeg ser bloggere, eller facebook statuser med såkalt småsaker som: <<jeg mast sminkepungen min, eller omg vi hadde fisk til middag i dag æsj det smaker ekkelt. Liker ikke fisk engang!!>> - går det opp for meg hvilke luksusproblemer vi sliter med. Jeg leste på en blogg om bloggeren hadde overskrift som: <<Forferdelig!>> Da tenkte jeg meg faktisk at det innlegget skulle være dedikert til saken i Oslo og på Utøya, men neida: det handlet om en hverdagslig bagatell. Seriøst, vi har alle våre småproblemer, men tenk de 91 personene som døde i går/natt til i dag? Bare et par hundre kilometer her i fra. Tenk på dem. Da innser vi at våre luksusproblemer bare blir latterlige å dele. Greit, om fem dager kan du heller skrive om at du ikke liker sylteagurken på McDonalds eller at shampooen din gir deg flass, OG ha overskriften <<FORFERDELIG>>. Men please, ikke i dag. Jeg sender mine varmeste kondolasjoner til de pårørende etter denne ulykken. Krysser fingrene inn til videre, for at det blir funnet mange flere overlevende. I midlertid er alt jeg kan gjøre, som så mange andre har gjort, å skifte profilbilde på Facebook for å vise min sympati.  

Hva synes du om denne saken?

Villmarks piker

Hei mine gode venner.. Nå er me and Tiniken ute og telter i villmarken, dermed kan vi kalle oss selv villmarkspiker. Hehe. Smarting. Blogger fra blogg.no appen. Vi koser oss, drikker cola og spiser hamburger. Desverre er vi begge litt ute av oss etter den helt tragiske hendelsen som skjedde i Oslo og omegn i går. En forferdelig tragedie i norsk historie. Det er utrolig trist og ikke minst sjokkerende! Ikke det at vi befinner oss i nærheten, men kan ærlig innrømme at vi ble litt redd! All trøst og kondolasjon på det sterkeste til de rammende og pårødende av katastrofen.

Litt mer useriøst: Kos oog klem fra sminkefrie telt-babes. LUVH YAH LZM. Kiss.


I mitt tidligere liv! Da vi var inne. Latet som jeg sov ZZZZzzZZZz
Converse

For et par dager siden kjøpte jeg meg et par til med Converse sko. Disse har jeg siklet etter lenge, fordi de er litt annerledes - og ikke alle har dem heller. Litt spesielle. De er i skotypen slim med brunt skinn. Har allerede brukt de, derfor ser de litt slitt ut.

 Hva synes du?

19.jul.2011

Hei! Nå som bildeopplasnings-dingsen funker, tenkte jeg å laste opp noen bilder. Fant bare det lille kameraet nå, så bildekvaliteten er ikke så god. I morgen kommer sikkert flere bilder med bedre kvalitet. Desverre er det nesten bare bilder av meg på.. Mamien tar veeldig masse bilder av meg, og jeg vil heller ikke legge ut for mange bilder av mine foreldre :) Som dere kanskje vet, har jeg vært 2 uker langs den norske kyst. Disse bildene er fra to forskjellige dager. Noen fra Trondheim og de fleste fra Ålesund.Pen på hotell rommet.Speilbilde ;-***

Kikkertbabe
Fail
Formspring

Hei. I går, etter middag, kjedet jeg meg nesten i hjel her oppe i nord. Derfor bestemte jeg meg for å lage Formspring, enda jeg vet hvor mye dritt det kan føre med seg.  Jeg vet at Formspring egentlig er kjempe "teit" osv. But i was bored to death. Men jeg ville heller ikke ende opp med sammenbrudd, dermed sperret jeg den for litt av hvert. Tippe rj at jeg ikke kommer til å være så mye på Formspring når sommeren er over.. 
Trykk her for å komme til Formspringen.
N
å skal jeg ut for å sole meg! Snxx lzm

Har du Formspring? Hva synes du om det? 

Klippet meg

Hola! I går følte jeg et sterkt behov for en slags forandring. Dermed ble det til at jeg tok saksen fatt, og klippet i vei. Ble ikke så kort, men kort nok. Planen var vell å klippe skulderlengde, altså noe bob-lignende, men feiget ut... Haha. Før hadde jeg hår til midten av ribbena ca. Angrer litt. Men fikk i hvertfall vekk de slitte tuppene. Det som suger med å klippe det, er at håret mitt er så tykt på bunnen..Prøvde å tynne det litt ut, ved å klippe i ulike lengder - men mislykktes. Uansett, tror det blir bedre etterhvert som det vokser ut.

  ✄ FØR ✄  
 

 

✄ ETTER ✄ ✄  HVA SYNES DU? ✄ 


Langs den norske kyst

Hei og hallo! Nå er det svært lenge siden sist. I løpet av de dagene har jeg og familien min transportert oss fra Bergen, til Vega, en øy like ved Ylvingen (Himmelblå) og utenfor Brønnøysund i Nordland fylke. Vi har stoppet i Ålesund, på Skjærneset, i Molde, i Kristiansund, tatt turen til en liten øy langt ute i havet - Grip. Og bodd i Brønnøysund. Opplevelsene har vært litt... forskjellig. Som tidligere nevnt på bloggen, er foreldrene mine ingen fan av å dra langt vekk i sommerferien (LOL), dermed er vi på ferie i Norge..
I går bodde vi i en relativt enkel campinghytte. Men hadde tv og do og internett, så det gikk helt greit. På de andre stedene har vi for det meste sovet på hoteller og lignende. 

Akkurat nå befinner vi oss på Vega. En øy som ligget et godt stykke fra fastland. Planen er å gå turer, padle, sykle og litt annet. Vi skal bo i en rorbu i 6 dager. Den er kjempefin og ganske moderne. Fornøyd. Men jeg skal ikke kjede dere med en lang turist-artikkel..Legger til at det bor tyskere rundt oss som er gal etter norsk fisk. Inkludert noen franskmenn og italienere + svenske o.l. Men tilbake til tyskerne; de fisket to fisker på ca. 80kg, kveiter altså. Pluss over 100 kg småfisk.. wtf. Nå har de bedt oss bort til dem for å spise og drikke tysk hjemmebrent og rosèvin. Wtf2. Hyggelig, men passe scary. Må til slutt legge til at jeg ikke har trent på 2 uker.. Joggetur anyone? Kanskje jeg skal spørre sauene eller hunden utenfor ;)

 ELLER BARE GLEM BILDENE, OPPLASTEREN FUNKER JO IKKE? ÅÅÅ.. Små irritert. Prøver på nytt senre!

Før & etter

Siden jeg kjøpte 5 for 100 på Bik Bok, var det ikke alt på 5for100 bordet som var like fint til å begynne med..For eksempel denne slengbuksen. Men etter utførelsen av en god idè, som Anine kom på, ble resultatet ganske bra! Ble veldig fornøyd, ettersom den bare kostet meg 20 kr. Hadde forresten bikini på meg på de nederste bildene, om du skulle lure :)

Bare se her:
Tidenes bukse.. Sorry, gidder ikke å rotere.

Half way there. Hahha. Fint romHvs syns du?

See U l8r

Yo! I dag har jeg vært i byn med Anine. Får desverre ikke lønnen min før 6-7. , så jeg hadde bare 200 kr...... Men fikk kjøpt 6 plagg siden det er så mye salg i byn! + Frozen Yoghurt greie på 7eleven. Den er good. Blogger litt mer om innkjøpene i kveld. Kos dere med web bilder meanwhile.

Morratryne"

Pysjbukse, hettegenser, nugatti, te og melk. Igrunnen deilig.


Fornøyd pie 

I mellomtiden kan dere kose dere med dette talentet. Fin tekst og fantastisk stemme, med tanke på alder. Dumt med litt dårlig kvalitet her på bloggeeeen..
Hva syns du om sangen? 

Forrige uke..

Har jo fått helt blogg dilla..MEN; Som dere kanskje vet, jobbet jeg jo hele forrige uke. I tillegg til assistent jobben fikk jeg i oppgave å skrive en artikkel til Bergen Turlag's hjemmeside, pluss å ta noen bilder. 

Les hele artikkelen her:

http://bergen-turlag.no/article.php?ar_id=29116&fo_id=198

I admit it

✔ I just finished 9.klasse og gruer meg en del til å begynne i 10. klasse..

✔ Jeg elsker mat. Virkelig elsker det. Jeg er ikke særlig kresen, altså jeg kan spise nesten hva som helst. Meen; jeg er ikke begeistret for f.eks snegler. (Haha) Derfor kan jeg i enkelte (ok, ganske mange) tilfeller virke grisk.

✔Jeg hater "drama". Kunne like gjerne vært en gutt når det kommer til drama. En av tingene jeg virkelig hater.

✔Er ikke så glad i saftis. Bummer

✔Reiser nesten aldri utenfor Norge i sommerferien.. Mamma og pappa vil "nyte" det vakre landet mens det er varmt.. wtf

✔Jeg blir ikke lett forelsket og har aldri hatt en ordentlig sjæresteeeh. Men kan derimot, synes at noen er kjekk. 

✔Jeg legger meg gjerne litt "tidligere" for å lese på sengen. Jeg elsker å lese gode bøker. Nerd du lzm

✔Kjærlighet facinerer meg, samtidig som det skremmer meg. Word up 

✔ Prøver å gjøre det noenlunde bra på skolen. Det siste halvåret har vært et lite unntak. 

✔ Har en liten (litt stor) crush for klær og sko. Det er så mye fint! Får ikke nok.

✔ Jeg blir utrolig glad på evt. venner som får seg kjæreste eller noe lignende. Synes det er så skjønt! 

✔ Er opptatt av at venner skal ha det bra og prøver å hjelpe dem hvis jeg kan. Noen ganger blander jeg meg kanskje litt for mye.. 

✔ En god film kan gjøre dagen min hel.

✔ Jeg elsker å skrive. 

✔ Blir litt små irritert når jeg ser statuser,blogger ol. som er full av emosjonelt dritt og tror de er så erfaren. At de har sett og opplevd så mye her i livet. At de tror de har vært med på alt som går ann å være med på. At de er så knowledged. Spesielt når personen er sånn 12-13 år.  Please. Jeg er ikke så mye eldre, men jeg tror derimot ikke at jeg vet alt som er å vite.

✔ Elsker å le, spesielt sammen med vennene mine. 

✔ Når det gjelder utdanning og slikt, ønsker jeg å studiespesialisering på videregående. Selv om det betyr 3 nye år med hardt arbeid.

✔ Jeg er ganske dårlig til fag som K&H og sløyd. Altså de fagene som blir sett på lett..


Nok for denne gang. Stikker til byn! Snxxxx ❤

Limitless


For noen uker siden så jeg Limitless på kino med noen venner, har helt glemt å blogge om den. Men jeg ble veeldig positivt overrasket. Like den veldig godt. En bra film med godt skuespill. Anbefales!

- Har du sett Limitless? Isåfall; hva syns du?

@Home

Hei! Ja, en stund siden. Mest fordi jeg ikke har vært hjemme. I de siste 3 dagene har jeg oppholdt med i Modalen, sammen med mamma og pappa. I går var jeg på Modalsdagene med Anneli. Deretter dro vi hjem til henne. 
Har ingen bilder fra i går.. Sååe. Blir forresten deeeilig med ca. fem dager hjemme nå! I dag har jeg rett og slett bare pakket tingene fra hytten og skrevet en artikkel for Bergen-Turlag. Wohoo.. Nå skal jeg ta meg en kopp latté og spille litt tetris. Sneiks!
Lagde middagen jeg. På stormkjøkken...Litt stolt egentlig.

Denne boken er så godt skrevet! Litt sånn 1900-tallets Gossip Girl. Hehe
I was bored. Ok? 

Hva syns du om bildene???Gratis design
hits