Hva vil du bli når du blir stor?

Balettdanser, danser, prinsesse, lege, advokat, mekler, økonom, millionær, rik, vellykket, dronning, sjef. Dette er bare en liten brøkdel av alt jeg har hatt lyst til å bli gjennom "tidene". Egentlig er det alt for tidlig å finne hundre prosent ut av det, men det gjør man som man vil med. I de siste årene har jeg siktet meg mer og mer inn på lærer, pedagog og psykologi. Noe med menneskets atferd. Helst unge. Familierådgiver eller lignende finner jeg svært interessant. Det høres kanskje veldig creepy ut, men jeg liker virkelig å "studere" andres væremåte. Hvis du skjønner? Derfor tenker jeg også på læreryrket. Da kan jeg komme tett på barn/unge og følge med dem gjennom ca 5 år.
Av og til maser jeg hull i hodet på folk om hva DE har lyst til å bli, og andre ting. Men jeg kan være en ganske flink lytter for mine nærmeste, føler jeg. Og når de er i problemer, kan jeg bli litt for opptatt av å hjelpe dem med å løse problemet. Siden jeg er litt nørd, har jeg tatt masse tester om hva bør du bli, og til min store lettelse blir det alltid psykolog eller lærer. Kanskje fordi jeg er opptatt av samfunnsfag o.l. Historie og språkfag er hos meg under katogorien gøy. Altså hvordan mennesker har bygd opp samfunnet gjennom alle årene de har eksistert her på jorden. De "store" spørsmålene interisserer meg også veldig. Og nå holder jeg på med Sofies Verden av Jostein Gaarder. De som vet hva det er, skjønner tegningen. Dessuten har jeg mattekunskapene mine sakte men sikkert blirr svekket i løpet av ungdomsskolen. Desverre. For de som er god i matte, gjør det som oftest veldig godt. Hvis jeg hadde vært flink i det og naturfag, hadde drømmen min vært å gå på realfag på vgs. Men den gang ei ;) Jeg er enda usikker, men studiespesialiserende blir det vell uansett.
Dette blir et svært uinteressant innlegg, men jeg har virkelig ingenting å blogge om. 


Et seriøst bilde av meg, som virkelig står i stil med dette seriøse innlegget XD

Hva vil du bli?
 

 

Mobil blogging

Hei hei. Bare tester ut den blogg.no appen. Har ikke så mye å si, bortsett fra at mams kom hjem med et rosa deksel til mobilen min.

Kino

Nå stikker jeg snart på kino med beste babsene. VI snakkes! Skal se FÅ MEG PÅ FOR FAEN.


Peace and love
 

iPhone 4

Hei! Nå er jeg ganske fornøyd, fordi jeg har fått meg ny telefon. Når jeg kom hjem i dag, ba mamma meg å ringe telefonen min. Haha, hun hadde "gjemt" den. Ble glad! Elsker iPhone, og generelt alle produkter fra Apple. Har hatt min forrige, iPhone 3G S i et og et halvt år nå. HEHE. Ble masse om Apple i dag.. :) Beklager for webcam bilde.. Penah uten sminke


Hvilken mobil har du? 

Apple OS X Lion


 Jeg er fornøyd. 

Fun. Fun. Fun

Atm gjør jeg historie lekser, noe jeg faktisk liker. Skriver om den "kalde" krigen. I motsetning til matte. Og naturfag. Eller noen ganger er det jo helt ok. For å være veldig uinteressant så liker jeg best språkfagene + samfunnsfag. Rle er helt ok. I går kveld etter klasse "festen", satt jeg meg ned og tok på maaange bokbind. Jeg er ikke særlig god til det.. Så mamma hjalp med med resten, haha.


Hva gjør du på? Og hva er dine favoritt fag?

Klassen

Hei hei! Som sagt, var det sånn klasse greie i går. Vi var i nærheten av Tømmervågen, hvor klassekontaktene hadde skaffet kajakker og litt sånn. Vi grillet, og jeg spiste opp chipsen til en eller annen.. Hehe. Men det var koselig. Ing svirret rundt og tok en hel haug med bilder. Pro fotograf. Uansett; jeg vet det blir litt mye MEG på disse bildene, men vil ikke legge ut alene-bilder av andre på bloggen uten samtykke.
DISSE BILDENE ER TATT FRA INGPOL.BLOGG.NO OG FACEBOOK. Takk på forhånd. Hope its okay, my friend.
Big sis.

 

School starts today

Hei folkens. I dag startet skolen igjen.. Suuuupert. Eller, nei. Siste året på ungdomsskolen! Jeg husker godt før, ca. 1-7. klasse, at jeg gledet meg til å begynne igjen. Skolen var ikke noe stress. Men nå på ungdomsskolen merker man litt forskjell. Ikke det at det er så forbanna hardt, bare det at lekser er kjedeliiiiiig. Eller forrige termin jobbet jeg ganske hardt, så det var litt stress. Men uansett, i år er vi de eldste på skolen. Tøft. 10. klassinger. Når vi begynte i 8. synes jeg de var litt overlegne. I hvertfall noen av dem. Det er uansett en av de beste tingene med å begynne igjen. Heheeeehe. Nå har jeg drasset med meg over 10 bøker i sekken min. TUNGT! Det var kjekt å se de fleste igjen. Var ikke helt opplagt i dag, oppførte meg trøtt. Dårlig døgnrytme! Men faktum er at skole faktisk er veldig viktig.. Det vet jeg godt. Så får bare bite i det sure eplet, og gjøre meg klar for dette året. 


"Atm". Venter på middag. Sulten!

Hvordan var din første skole dag? 

New in

Litt rart det med at den ene siden er så mye større enn den andre, pga. alt det stoffet. Bik Bok // 99kr,-


Gina Tricot// 29,- kr pr. del

Glitter// 139,-


Glitter// 79,-


Glitter// 139,-Glitter// Husker ikke pris.

Hva synes du?


Rått

Først og fremst er jeg ubeskrivelig glad for at Rihanna faktisk valgte Bergen! Det er stort. Ok, jeg bare si at stemmenbåndet mitt er helt utslitt... Sang med til de fleste sangene på konserten. For et show og for en fantastisk live fremføring! Utrolig fet dame, Rihanna. Hun var sinsykt flink til å synge, nesten bedre enn platen. En del "dristig" greier, men hva så? Det gjør ingenting, siden det er Rihanna som gjør det. Hun var rett og slett rå. Stemningen, musikken - alt. Supert! I tillegg hadde hun en sang tilegnet for Utøya og Oslo tragedien. Hyller henne nå. Har desverre null bilder fra i dag, siden iPhonen er helt hemmet..


Hva synes du om konserten? 

Rihanna

I dag skal jeg, som mange andre, på Rihanna konsert! Håper alle som var i går storkoste seg. Jeg skulle egentlig med Ing, men hun fikk en slags feber nede i Thailand, og kommer hjem en/to dager senere enn planlagt - noe som gjør at hun ikke rekker det. Håper hun er frisk som en fisk nå! Dumt egentlig, fordi jeg hadde gledet med til å gå med henne. Da fikk jeg valget mellom å gå alene eller selge den. Solgte den til Anine, siden jeg ville jo gå. Men likevel dumt at Ing ikke rakk det. Gleder meg da. Håper det blir bra! Den damen er talentfull altså. Ganske stort at hun faktisk kommer til BERGEN. Hehe. Bra det. Selv om jeg ikke er blod-fan, tror jeg det blir awesome!
Nyt "Man Down" i mens. Kan ærlig innrømme at jeg synes denne sangen var litt rar første gang jeg hørte den.. Men når jeg tenker meg om er den litt fet.

Hva synes du om Rihanna? Og skal du / har vært på konserten?

Små Søte Løgnere

...... eller Pretty little Liars som det heter på engelsk. Ja, jeg vet at det er en tv-serie om det OG at den er superbra. MEN ville bare fortelle at bøkene er supre! De er godt skrevet for å være såkalt "ungdomsbok" og historien er gjennomført. Språket er godt. Lover! Ble veldig overrasket når jeg fikk høre at det skulle komme en tv-serie om det egentlig.. Begynte å lese disse bøkene for en stund siden, og ble positivt overrasket. Til tross for at jeg hadde bestemt meg for å legge ungdomsbøkene på hyllen for godt. 
Jeg lånte boken på skolebiblioteket for å bare ha noe å bla i på skolen, i lesetimene. På utsiden av boken ser det ut som en typisk fjortis-bok, men den var visst ikke det. Til min forbløffelse var historien så gjennomført og godt påfunnet at nå står alle bøkene i bokhyllen hjemme.  
Pluss: Tusen Strålende Soler, Saras Nøkkel og Drageløperen anbefales sterkt! Og ja, jeg vet at andre bloggere har reklamert for disse før, men bare nevner at jeg leste dem for sånn 1 til 2 år siden. Nørd.Har du sett serien eller lest bøkene? Hva synes du om de?Bursdags maraton

Feier enda en bursdag i dag. Mamsen sin, altså. Gratulerer mamma! Har stappet i meg sånn 6 kakestykker. Wtf. Spiste en del i Tina sin bursdag i går også.. Dessuten har Anine bursdag den 11. og pappa har litt senere i måneden. August er jo rene bursdags maratonet. Natural

Monday afternoon: and i was bored.


Stølsheimen

Hei pjusker. En stund siden sist. Har vært littegranne opptatt de siste dagene + helgen. I helgen var jeg i Stølsheimen på en femti års dag. Greit nok. Fikk meg noen nye venner, altså hunder. Ingen andre som gidder å være venn med meg :( Pluss Anine (aninehammers.blogg.no) har fått seg en superskjønn liten voffs. Heldig griiis! 

OG i dag hadde verdens største babe (tinanesibe.blogg.no) bursdag! Eller, teknisk sett i går. Meg og Anine  lagde to kaker til henne og "suprise" party. 3 manns fest = kult og kreativt. Siden jeg aldri gidder å ta med kamera blir det ingen bilder av mesteverkene. Kun bilder fra fjellet.

 Her lukter man hunde entusiasme. Prøver iherdig å presse meg inn på bildet + samtidig få hunden interisert i kameraet. Mission: failed.


 Enda en ny venn. Jippi


  Supersøt i sekken.

 Tycks om bilrdorna? God svensk". Indeed.


HURTIGRUTEN

Hei! Lenge siden sist.. Men har ikke hatt noe spesielt å blogge om. Har vært en stund på hytten, koselig. Nå skal me&mah family på Hurtigruten med noen brosjyrer. Altså, en slags dugnad. Eneste grunnen til at jeg ble med er at vi får 7 retters gratis middag. Hehe.. Har forresten tatt hurtigruten før.. Som passasjer da. Noen år siden.
Men da turer jeg. Snakkes! Spennende bilder.. 

Har du tatt hurtigruten før? Gøy? 

 

Gratis design
hits