Saras Nøkkel + stolzen

Ja, i dag løp vi, eller jeg gikk, stolzen med skolen. Som alltid, var det tungt! Men ikke SÅ tungt denne gang, bortsett fra at jeg er litt forkjølet og har vondt i halsen. Så derfor gikk jeg og noen andre nesten hele veien. I begynnelsen prøvde jeg å løpe men det ble så tungt i halsen og å puste, så jeg gikk. 23 minutter? Hahha? Omtrent 9 minutter saktere enn i fjor. Meget bra Silje Marie, meget bra!

Men over til noe annet. For et par dager siden lånte jeg en film av Chantal. Saras Nøkkel.  Nå har jeg nettopp sett den. Angrer ikke ett sekund. Jeg har lest boken 2 ganger allerede. Gripende film og bok. Verdt å se/lese! Jeg elsker slike romaner.  Skrevet av Tatina de Rosnay. Utrolig hvordan samfunnet var. Hvordan de behandlet jødene. Hvordan fransk politi lurte jødiske barn til å tro at de ville få se foreldrene sine igjen. Det som utgjør en hel del, for meg, av den sjokkerende delen: er nok at dette er i hovedsak gjennomført av franskmenn. Ikke like mye nazistene. Det er fantastisk hvordan forfatteren av boken har flettet sammen en krigshistorie med dagens samfunn. Ganske bra! Elegant bok. Gjennomført. Hvis du ikke liker å lese, kan den nok bli litt kjedelig i lengden. Noen vil også tenke at det eneste spennende i boken er historien om Sara, og ikke Julia-journalist-delen. Men anbefaler å lese hele, for å få hele historien! Tipper at det er nokså få av gutter som hadde giddet å sette seg ned for å lese denne boken.. Så får vell kalle den mer en jentebok enn guttebok. I hvertfall hvis det er snakk om folk på min alder. Skal ikke si mer.


Har du sett eller lest Saras Nøkkel? Hva synes du? 

Hyttetur

Halla babes! I morgen skal jeg på hytten vår med tyrkiske Tina. Hadde jo tenkt å spørre 2 andre friends også, Ingus og Aninus, ( har linket til alle disse bloggene før), men i og med at jeg regner med de ike ønsker 4-6 timers turer - droppet jeg det. Såå, skal prøve å filme noen filmer og litt sånt! Men får vell legge meg nå snart, siden skal ha tid til å dyyyyysje (ja, jeg sier dysje), rydde rommet, rydde badet (som kun jeg bruker nå ..) og pakke. Flott. UTROLIIIG deilig å være ferdig med denne uken på skolen! Har sett fram til helgen siden mandag. Har grudd meg i 4 dager til fremføring og prøve. Heldigvis gikk det ikke så værst. Som nevnt, skal vi prøve å filme en del! Desverre er det ikke ordentlig dekning på hytten, siden den ligger langt borte i huttiheiti.. 


Tinusen og megen for et par timer siden.


Nå skal jeg gjøre dette ZZzZZzzZZZzzZZzz. (FOrresten, så ble dette "sovebildet" tatt før jeg fikk Apple Lion, derfor er det mye mindre enn de nye bildene på Photobooth. I Lion varianten får man nemlig web-bildene i større) 
 

Hva skal du i helgen??

So much to do, so little time

Ok, overdrivelse.. Kunne ha fått bedre tid, hvis jeg ikke hadde nerdet TV og data hele dagen. Litt rart, at nå i 10. klasse, når det egentlig gjelder - bare utsetter jeg lekser og øving..
I morgen har vi samfunnsfag prøve om den Kalde Krigen + musikk fremføring om Vivaldi <33333 YESSSS. Nei. Eller historie prøven, har jeg ikke noe i mot. Men spar meg for barokken og Vivaldi, please. Dessuten har vi innlevering i matte (ikke så viktig). Nevnte jeg naturfag lekse og engelsk newspaper report? Jaaja. Får vell bare gjøre det. Skal holde kjeft nå, ellers blir bloggen bare enda mer dull. Vil ikke ha en "klageblogg", men av og til... Men ja, biffen venter! Snakkes.


Jæla bra forsøk på å vise hva vi skal øve på
Hva skjer hos deg?

GLEMTE BTW Å NEVNE AT VI SKAL TA KLASSEBILDE I MORGEN. OMG LZM


Advarsel: lite spennende liv

Jepp, som tittelen på innlegget tilsier: jeg har et ganske lite spennende liv. Eller, i hvertfall for andre. Jeg gjør som alle andre. Går på skolen. Er med venner. Kjeder meg. Spiser. Trener litt. Ikke særlig spennende! Dessuten gidder jeg aldri å ta med noe kamera noen steder. Derfor blir det masse iPhone bilder. Sorry for that. Litt hulter til bultert. Men hvis du absolutt skulle lure på hva som er fra hvilken dag,kan du sjekke hvilke klær jeg/vi har på oss. Samme klær=samme dag.


Tina kveler meg. Hun er søt

Tinanesibe.blogg.no har bra rompe. Hun er singel, gutter!

Meg XD

Haha. Jæla fintFjortis ;))

Kantinen.Min venn. Ingpol.blogg.no (Som jeg liker å plage)

Aninehammers.blogg.no En søt pike! Blobbblobb. Isen på bildet er i hvertfall dødsgod!

SussMeg og katten. Jeg er dyrevennlig. Ok, overdrivelse. Men jeg liker katter

Hjemme hos Tinus. (Tinanesibe.blogg.no)

Vet det er strictly prohibited å ta bilder i timen..

Hva har du gjort i det siste? :DGratis design
hits