PizzatimeHei! Stikker ut med jentene nå, skal spise pizza. Blir kjekt. Trioen ;) ;) ;) Men vi snakkes. Ha en super kveld folkens! Suss.

Hva skal du i kveld?

Good night. Sleep tight. Don't let The bedlops bight.

"Gullkorn". Lenge siden sist! Bare orker ikke blogge.. Men det skjer INS i livet mitt. Bare skole, skole og gjett hva? Skole. Men tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser sminken jeg bruker daglig, siden har ikke stort å blogge om. Enten på video eller bare bilder. Rosablogg eller ikke, vi jenter har en tendens til å være opptatt av sminke. Eller i hvertfall å ta oss bra ut. Haha. Dessuten vet jeg ikke om keg orker å ta bilde av hver ting keg kjøpte i Amerika... Det tar sånn tid! jeg er ikke sånn flink blogger.

Litt sminke

Som vist kjøpte jeg alt dette på Sephora. En genial sminkebutikk! Minimum 35 ville ansatte kvinner som fyker rundt klar for å sminke deg eller hjelpe deg. Vedig vennlige. Prisene varierer selvfølgelig fra merke til merke. Men du får f.eks bareMinerals nokså billig der, sammenlignet med i Norge. Men merker som f.eks Chanel er jo dyrt over alt. Ikke regn med å få det særlig billig. I tillegg har de sånn: Sephora favourite greier. Top 10 mascara, powder osv. Dere skjønner :). Blir bare et par bilder som jeg tok når jeg kjøpte det! Flere bilder av mer sminke kommer en annen dag.. Tid for dusjen og litt lekser. Deretter hopper jeg i køyen. Fremdeles litt jet-leg! Men håper det snart går over :D VI snakkes! Ha en fin kveld.

The Big Apple + Boston

Her er i hvertfall bildene! Ble en del av meg.. I og med at vi er en liten familie på 3 stk. Mamma tar bilder, pappa er "kamerasky".... Men hadde en flott ferie med dem. Glemte å si at vi også var i Boston, for å se på et par universiteter. Harvard og M.I.T. Visste du forresten at Harvard nettopp har blitt  forbigått av Celtec..? Hehe, ok nok nerde-snakk. Håper bildene faller i "smak". 


Takterassen på hotellet. 

PenHHHt

Ground zero. Her stod Twintowers, rettere sagt: Worldtradecenter. Protest mot kapitalister. Trinity

Wall Street.

New York stockexchange

Fin havn

42. street. I nærheten av TIMES SQUARE. Utrolig mange folk egentlig. Alle bare strømmer forbiYellow cabs

Strawberry Fields i Central Park. På bursdagen til John Lennon...heheh

Central Park

Empire State building
Havnen. Financial district i bakrunnen


Brooklyn bridge

Candy shop

Financial district. Alt sammenFrihetsgudinnen, Statue og LibertyGround 0, igjen

Macy's <3 heh

klar for shpping lzm

APPLE BUTIKKEN. 5th avenue. 

Steve Jobs memorial!

Columbus day 

En fyr som trener i Central Park. Cool :)


Fin stemning.. hehe

Sushi

Converse All Star butikk. Vegg på vegg med converse. Ikke gale!

BostonM.I.T.Harvard

Lunch på Harvard. Kult daha

Mr. Harvard & me"Japansk" turist. PeaceRegn..

Matet ekorn. KultTrær <33333 og en dame

I wish


Hva synes du?

@Hjemme


Bilde fra takterassen/rommet i New York. Kan bare si en ting: fantastisk! En STOR opplevelse :) Anbefales å reise dit. 
Men nå som jeg er hjemme igjen, og ettersom jeg ikke har gjort særlig mye arbeid på andre siden av Atlanterhavet - må jeg virkelig sette i gang nå! Jeg skulle jo arbeide med prosjektet om EU-striden i høstferien, men glemte det helt. I tillegg har jeg JETLEG til TUSEN  har ikke sovet på 29 timer. Flott! Men stopper med klaging. 
Det kommer sansynligvis et innlegg med bilder fra turen, og senere et innlegg med innkjøpene. Stay tuned for more lzm. Vi snakkes. Sussik

Da reiser jeg!Vi snakkes. Skal til Flesland nå. Uff, været...

..


Hvil i fred, Steve Jobs. Takk for at du gjorde pc enkelt, ikke minst stilrent og pent. Dumt. Har vært masse om Jobs død på Tv i dag. Velfortjent!
Men skal være positiv og ikke klage for mye. Skal snart legge meg, siden jeg skal opp ganske tidlig i morgen. Ha en super høst ferie folkens! Og til de som hadde ferie denne uken, håper dere også nøt den. Det skal i hvertfall jeg.

Hva skal dere i høstferien? :) 

 

Days pass

Hei! En stund siden.. Har ikke hatt blogglyst, og heller ikke noe særlig å blogge om. Ville bare stikke innom og fortelle at jeg hadde bursdag på søndag. 2. oktober! Dagen gikk med til å gå en 7 timers tur med min gode venn Kristin. Har ikke bilder fra det. Når jeg kom hjem ventet 2 kaker på meg! Nam. Nå er jeg altså 15 år. Yey. Liksom.
Har en del skolestuff denne uken, så blir nok ikke mye blogggggis. Men uansett: Jeg skal til New York på fredag! Can't waiiiiiit! Gleder meg som en drittunge. Eller vent.. Jeg er en drittunge. På en måte. Hehe. Skal bli deilig å reise utenlands. Har ikke vært utenfor Norge siden forrige høst.. Cry me a river lzm. Men seriøst, blir supert! Har aldri vært der. Shopping, mat, kultur, severdigheter. Alt. Litt dumt at jeg er dødskvalm og føler meg dårlig. Håper det går over :D
Reupload av gamle bilder. Men hadde samme kake på bursdagen, samt en marsipankake. Yum.


Du og jeg, New York. Du og jeg, snakkes snart!

Har du vært i New York før?


 Gratis design
hits