Hade uvær

I dag har jeg vært i byn for å bytte en bok.. Dro med Ing, så vi handlet litt :D Koselig. I tillegg spiste vi. Interessant. Blir ikke tid til å vise det jeg kjøpte. Jeg er nødt til å pakke. Drar nemlig til Grand Canaria i morgen!!! Yes. Blir så godt å ligge i solen en stund nå. Deeeilig. Derfor ønsker jeg dere alle godt nyttår! Er ikke sikkert jeg får blogget noe særlig der nede, men skal vell ta en del bilder. Gleder meg sånn. Håper dere koser dere resten av ferien, det skal i hvertfall jeg!
Her er et par bilder av hotellet.

Eller bare glem det. Den bilde opplasteren funker jo *?#4%&" ikke....  

1. Juledag

Hei! Håper alle hadde en fantastisk kveld i går. Selv om jeg ikke fikk svin dyre gaver i år, koste jeg meg med familien og spise masse god mat. Så det gikk fint! I dag var vi i kirken... Etterpå en liten tur ned til Kristin. Kjekt. Tok en liten chillings igjen før vi dro ut på familiebesøk. Gadd ikke å dresse meg opp i kjole osv... Men legger ved et klient "outfit bilde".

Genser // LINDEX Smykke// GAVE( vet ikke) Bukse// GINA T. Sko// HAALAND

Hva har dere gjort i dag?

#Ferie

Yes. Nå er det juleferie! Siste dagen for i år på skolen hadde vi i dag. Men denne uken har egentlig bare vært "chill". I dag hadde vi quiz og sånne leker ++ i klassen. Greit det. Rett etter skolen dro jeg til Åsane med Ing. Hun har fått seg jobb på McDonalds!  Ettersom jeg skaffet meg et par småting, er pengene oppbrukt. BUHU. Kjøpte blant annet en kjole, lurer på om jeg skal bruke den på julaften.. Er ikke sikker! Må jo ha noe "tekkelig". Den var litt stygg-fin når jeg så den i butikken. Som mange andre kjoler var den litt lang på meg, siden jeg er ganske lav... Men ble bedre med et belte.

//H&M


Måtte redigere dette.. Det var så mørkt uten blits!


Strikket hårbånd // Glitter Hår donut //Glitter 

Hva synes du?

Snart jul #2

Yey, snart jul ja.. Dette halvåret har gått overraskende fort! Selv om ikke julestemningen er på topp og jeg ikke gleder meg så VELDIG (har ikke ønsket meg noe spesielt) , er det alltid koselig med jul. Gleder meg til maten.. Hehe. Men nå er juletreet ferdig pyntet! Liker det. Gleder meg også til å dra til Gran Canaria etter jul. Blir godt å få litt varme i "skrotten". Avslutter med et SUPERKLEINT web bilde av meg og juletreet. Skulle sett inn i linsen, vet det. Men ble så gulaktig pga. lyset, så jeg droppet det ;)

Har dere fått og pyntet juletre? :)

Snart jul!

Har ikke blogget særlig mye i det siste.. Har ingenting å skrive om! Men i dag har jeg vært på trening med Chantal. Vi gikk på sånn styrke greier.. Pluss vi fikk sånne YT drikker gratis. Ikke så mye mer å si. Nå er det bare den siste innspurten, på 4 dager, igjen før det er ferie :D
Gleder meg ikke så veeeeeldig mye til jul i år, i forhold til det jeg pleier. Har ikke ønsket meg noe spesielt.. Men maten og stemningen er alltid deilig!

Tentamen

Heeei! Endelig ferdig med matte tentamen. Selv om det gikk rett vest, var det godt å få det overstått. Det som er leit er jo at jeg ikke spiller dum når jeg sier jeg ikke liker/skjønner det meste av matten. Jeg skjønner virkelig ikke algebra *.d///&$#"! Nynorsk og norsk hovedmål ble vi ferdig med forrige uke. Nå gjenstår kun engelsk, som er i morgen. Yes. Tentamen er jo ganske "chill", men ikke matten.. Gleder meg sånn til prøvene er ferdig, og jeg virkelig kan la julen synke inn. Desverre setter været en stopper for julestemningen her i Bergen.. Vind og dritt vær. Jaja :D 
Neste uke blir bra. Kun "kosedager" på skolen nesten. Også er det juleferie! Kjekt. Men, nå skal jeg lese igjennom tentamen heftet i engelsk.
Snakkes :)


<3 mens vi snakker om kjekk... mwah

Er dere ferdig med tentamen? 

En blogg

Hei! I dag hadde vi tentamen i  nynorsk/sidemål.. Gikk sånn passe bra. I morgen blir det hovedmål! Litt bedre. I og med at jeg har mørke tider i vente, (dvs. MATTE TENTAMEN.......!) kom jeg i et bra humør ved å avlegge et lite besøk på denne bloggen her! Fantastiske bilder og bakeverk. Ettersom jeg ikke er sææærlig god til å bake selv, er det ekstra gøy å drømme seg bort i Manuelas bakst. Regner med at du skjønner hva jeg mener :) Fristet...

Bruktmarked

I går arrangerte 10. trinn bruktmarked + det ble solgt kaker. Alle pengene gikk til klassetur til Myrkdalen. Pga. ordninger/regler osv. må vi samle inn selv. Det kom flere enn jeg hadde trodd i hvertfall. I tillegg gikk noen "catwalk" med klærene som skulle selges. Og i tillegg noen som opptrådde med sanger. Flinke! Og selvfølgelig folk som solgte kaker og klær. Tror det ble samlet inn sånn ca. 10 - 11.000 kr! Ganske bra, men fremdeles ikke så mye med tanke på alt som skal inn. Men en begynnelse :) Desverre var en del av bildene uskarpe.. 
 

bareMinerals

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere to utrolig gode sminke sett for hud. Det er to forskjellige bareMinerals "kits". 
9-PIECE GET STARTED KIT og CUSTOMIZABLE 8-PIECE GET STARTED KIT. Begge er kjempebra!

9-PIECE GET STARTED KIT med fargen DARK inneholder:
To stk. Original SPF 15 foundation i fargen Medium Dark (N40) 
Tinted Mineral Veil
Warmth All-Over Face Color
Full Flawless Face Brush
Flawless Application Face Brush
Light Stroke Brush 
Get started DVD + Brosjyre
Prime Time Foundation Primer


"Tada"!


Fra venste: Mineral Veil, Warmth og to Original Foundation


Warmth (nærmeste på bilde) gir en slags bronzing effekt, synes jeg. Den kan du bruke for få litt ekstra glød, eller tilføre varme til ansiktet.
Mineral Veil skal påføres helt til slutt, for å skape en soft focus effekt og perfekt "feilfri" hud osv.


En SUPER primer. Den kan du ta på etter fuktighetskrem om morningen. Den gir et utrolig mykt grunnlag før sminken. Du trenger ikke så mye hver dag.Bakfra:
Full Flawless Face Brush er den største og tykkeste av kostene. Nettopp fordi den skal gi maksimal effekt. For de som vil ha heldekket sminke.
Flawless Application Face Brush er mykere og buet foran, for å ikke gi en så hard effekt. 
Light Stroke Brush kan brukes til den siste "finishen". 


En "guide" og en get started DVD. 


CUSTOMIZABLE 8-PIECE GET STARTED KIT

Inneholder:
Valgfri foundation. Du kan velge mellom Matte eller Original. 
Warmth All-Over Face Color
Full Flawless Face Brush
Maximum Coverage Concealer Brush
Get Started DVD
Prime Time Foundation Primer

GLEMTE Å TA MED PRIMEREN PÅ BILDET, MEN DEN ER MED I SETTET.


Concealer kost til vestre.
Dette settet inneholder begge de store børstene, men den tredje er en annen kost. Det er rett og slett en concealer kost. Den er super. Her ser du forskjellen på concealer kosten og light stroke.


DVDene er de samme, bare forskjellig design. 

Jeg liker begge settene utrolig godt. Men ikke la deg lure av at det ene settet inneholder 9 forskjellige ting, mens det andre kun inneholder 8. Det viser seg at de to foundationene tilsammen i 9er settet inneholder under den ene foundationen i 8er settet. Det er jo selvfølgelig opp til deg, smak og behag. Men hvis du er ute etter et sett som med en foundation som varer litt lenge, ville jeg gått for 8er settet :) 
Anbefaler virkelig bareMinerals. Det skal jo være godt for huden. Og når jeg bruker det, føles ikke sminken som en maske. Den er lett å ta på, og av. 

Hva synes du? Har du noen av disse, eller andre bareMinerals produkter?


 

 

  

ENDELIG

...kom klassebildet og portrettbildene! Etter sånn ca. en evighets venting..  Desverre ble det ikke sååå bra som jeg hadde håpet på. Jaja. Bedre lykke neste gang ;) Her er i hvertfall bildene.


10 A!


"Bra bilde". Det ble litt uskarpt, men dere skjønner tegningen. 

Hva synes du? Har dere tatt klassebilde i år? :)Gratis design
hits